Измина почти година, откакто Ламонт Бътлър удари удар, който изпрати

...
Измина почти година, откакто Ламонт Бътлър удари удар, който изпрати
Коментари Харесай

March Madness е известен с победителите в края на играта. Момчетата, които постигнаха тези миналата година, се завърнаха за още.

Измина съвсем година, откогато Ламонт Бътлър удари удар, който изпрати щата Сан Диего на мача за шампионата на NCAA. Виждал го е толкоз постоянно в обществените медии и по малкия екран, че самичък в никакъв случай не го е търсил.

„ Трудно е да го пропуснеш “, сподели той.

Особено в March Madness.

Изстрелите от последната секунда подхранват привлекателността на шампионата NCAA. Те са моменти за елементи от секундата, които живеят десетилетия в акценти и мемоари. Бътлър е измежду тези, които го направиха предходната година и може да получи още един късмет, защото шампионатът стартира тази седмица.

„ Никога не съм мислил какъв брой огромен е той и желанието да го взема “, сподели Бътлър пред Асошиейтед прес. „ Просто си споделих: „ Добре, би трябвало да спечелим този мач. “

„ Това е единствено убеденост. Трябва да излезеш там и да играеш храбро. Нещата ще се случват, неточности ще се случват. Единственият метод да извършите нещо е, в случай че отидете там и го опитате. “

Ник Бойд от Флорида Атлантик и Джакоби Коулс от TCU нюх...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР