Измина месец, откакто фолк певицата Галена разхождаше елегантната си фигура

...
Измина месец, откакто фолк певицата Галена разхождаше елегантната си фигура
Коментари Харесай

Подозрително! Галена ходи с наедряло коремче и всички се питат: БРЕМЕННА ли е?!

Измина месец, откогато фолк певицата Галена разхождаше елегантната си фигура отдолу под необятни пуловери и черни облекла, само че най-сетне сподели какво е прикривала посредством тях, видя HotArena.

На едно от последните си участия Галка дръзна да се пусне в леопардова, впита рокля. Дрехата чудесно акцентира изпъкналото й коремче. Феновете й много се озадачиха и започнаха да я обсипват с въпроси дали не е бременна с трето?!

Справка с последните й снимки сочи, че пайнерката в действителност е залагала най-вече на по-широки дрешки, които прикриват горната част от тялото й – от дупето нагоре.

В свои изявленията Галена е споделяла, че доста й се желае след тези две мъжки чеда да има и момиченце, само че никой не предполагаше, че с Галин толкоз бързо ще свършат работата.

Ако изключим версията, че е бременна, други нейни почитатели допускат, че наедрялото коремче се дължи на преяждане с новите кексчета, които мъжът и компанията му са пуснали на пазара.

Галена и Галин са дружно към този момент 10 години. През 2009 година се ражда първото им дете – Стефан. Февруари предходната година се появи и вторият им наследник – Александър. Здравото семейство, което построиха двамата, постоянно е будило злоба у колежките й.

Освен, че се радва към този момент на две дечица, от няколко години певицата е едно от топ имената в жанра и кариерата й върви толкоз сполучливо, колкото протичат нещата й и в персонален проект. Доста от нейните съпернички непосмяха да основат наследници, с цел да не губят позициите си в шоубизнеса. Ако Галена обаче чака трето детенце, сигурно ще скрие шапките на всички.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР