Измина месец от шумната победа на Трайчо Георгиев – Боксьора

...
Измина месец от шумната победа на Трайчо Георгиев – Боксьора
Коментари Харесай

Врътнаха Трайчо Боксьора с парите

Измина месец от шумната победа на Трайчо Георгиев – Боксьора от Люлин над Рашид Беласа в подгряващ мач на борбата Александър Усик – Антъни Джошуа. За пръв път треньорът на българина Аспарух Георгиев – Сочи ще разкрие за номерата на арабите и мениджърите преди и след самата среща. Опит за рушвет, машинация с хонорара и неточно отношение след триумфа на Трайчо Боксьора.

Той е бил излъган с хонорара за успеха над Рашид Беласа, разкри в извънредно изявление за youtube канала Спортната джунгла неговият треньор Аспарух Георгиев.

„ Не ни дадоха никакви пари – описа Аспарух Георгиев. – От други хора разбрах, че Агентите, които уредиха мача, са взели повече пари от арабите и са им дали обещание да уредят мача. “

Получил ли е Трайчо Боксьора някаква сума за успеха? Какво са подхванали българинът и неговият треньор, с цел да си защитят правата? Как арабите са пробвали да купят мача? Какви са бъдещите проекти на Трайчо Боксьора и има ли шансове да направи нещо в професионалния бокс? Всичко това в цялото изявление за youtube канала Спортната джунгла:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР