Измина година от смъртта на Оливия Нютън-Джон. Актрисата и певица

...
Измина година от смъртта на Оливия Нютън-Джон. Актрисата и певица
Коментари Харесай

Съпругът на Оливия Нютън-Джон, който не може да се примири с голямата загуба

Измина година от гибелта на Оливия Нютън-Джон. Актрисата и певица си отиде на 73-годишна възраст след дългогодишна борба с рака. Още тогава нейният наскърбен брачен партньор Джон Ийстърлинг показа какъв брой страда от загубата и очевидно с днешна дата нещата за него не са се трансформирали. Той даже споделя, че е прекарал последната година безусловно в " търсене на светлина в мрака ".
 Оливия Нютън-Джон, Джон Траволта и по какъв начин той реагира на новината за гибелта й
Голямата загуба на Джон Траволта

Актьорът скърби за Оливия Нютън-Джон

През юни 71-годишният бизнесмен в региона на натуропатията предприе пътешестване до Перу. Там, на мястото, на което в миналото той и Оливия са си споделили заветното " да ", организира частна гала с праха на актрисата, отбелязвайки 15-ата годишнина от сватбата им.

" Пътуването облекчи ненапълно сърцето ми. Преживях 15 години с това неизмеримо човешко създание. Само това прекарване коства цялостен живот ", споделя Ийстърлинг.

В средата на 2000-те години Оливия и Джон работят в неправителствена организация за запазване на околната среда. Там стартира познанството им, което бързо прераства в дълбока обич. През годините, прекарани дружно, си дават заричане. " Ангажиментът, който поехме с Оливия, беше, че ще се обичаме до края на времето, в което сме дружно ", споделя Истърлинг. " И ние към момента сме в тази времева рамка. "

В общия им дом в Санта Инес, Калифорния, на специфична маса той пази мемоари с обичаните фотоси и сувенири на брачната половинка си.

Голяма част от времето си Джон посвещава на фондацията " Оливия Нютън-Джон ", която се занимава с проучвания на ракови болести и създаване на лечебни растения.
 Кралица Елизабет Втора, Ан Хейш, Кулио, Оливия Нютън-Джон - звезди, които починаха през 2022 година (част първа)
Знаменитостите, които ни напуснаха през 2022 година (част първа)

С какво ще ги запомним

Скоро той ще се причисли към доведената си щерка Клои Латанзи (37 г.) на " Поход за Оливия " в Мелбърн, с цел да помогне за набирането на средства за фондацията, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР