Изменението на климата: Министърът на вътрешните работи Суела Брейвърман казва „Няма да спасим планетата, като фалираме хората“

...
Суела Брейвърман каза пред Sky News, че макар правителството да
Коментари Харесай

Суела Брейвърман каза пред Sky News, че макар правителството да остава ангажирано с целта за постигане на нетна нула до 2050 г., „трябва да поставим икономическия растеж на първо място“.

Най-новото в политиката: Спор на торите, тъй като Сунак ще отложи политиките за нетно нула

„Трябва да поставим разходите и бюджетите на домакинствата на първо място. да поставим разходите за живот на първо място", добави тя.

"И ние само ще постигнем тази нетна нулева цел, при която хората и британците могат да извършват ежедневието си, използвайки своите коли, използвайки съоръжения, които са налични."

Премиерът Риши Сунак е готов да изложи допълнителни подробности в реч през следващите дни. Съобщаваната промяна в позицията накара поне един депутат от торите да „сериозно“ обмисли внасянето на писмо за недоверие в ръководството на г-н Сунак.

торите обратна реакция, тъй като Сунак предполага, че ще отложи преминаването на Обединеното кралство към електрически автомобили с пет години

Тази извънредна новина се актуализира и повече подробности ще бъдат публикувани скоро.

Моля, опреснете страницата за най-пълната версия.

Можете да получавате известия за извънредни новини на смартфон или таблет чрез . Можете също да следвате или да се абонирате за нашия, за да сте в крак с последните новини.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР