Измамници използваха името на Джорджано, за да събират пари от

...
Измамници използваха името на Джорджано, за да събират пари от
Коментари Харесай

Измамници събират пари от името на Джорджано

Измамници използваха името на Джорджано, с цел да събират пари от тийнфеновете му, като пуснаха оферта, че се предлага като придружител за празника на влюбените.

Дори са създали разнообразни пакети, които варират сред 100 и 1900 евро.

Най-ниската цена предлага единствено другарска разходка, а за 100 евро от горната страна се включва шоколад, роза и коктейл. Ако претендентите желаят вечеря и фотография за обществените мрежи, то цената към този момент е 400 евро. Най-скъпият пакет от 1900 евро включва среща, рози, шоколад, свещи, шампанско, държане за ръце, целувки, масаж, фотоси, нощувка в хотел + статус във Facebook “Обвързан “ за две седмици. Така всеки решил да се възползва от сходен жанр услуга има право на избор и надлежно сума, с която по-късно стана ясно, че ще изгори.

Измамниците не стопират дотук и желаят всеки, решил да се възползва от офертата на изпълнителя на паметния шлагер " Отиваме на кОпон “, да изпрати авансово сумата на пакета, който е определен. За негативно време шокиращите оферти обиколиха целият Facebook, а няколко часа по-късно персонално Джорджано от формалния си профил съобщи, че това е машинация с името му. Той разгласява поста на мошениците, а от горната страна написа: " Фейк страница. Докладвайте и не пращайте никакви пари на никой “, оповестява " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР