Измамникът Спас от Кочериново, за когото прокуратурата твърди, че е

...
Измамникът Спас от Кочериново, за когото прокуратурата твърди, че е
Коментари Харесай

Измамникът Спас/Александър е съсед на зам.-шефа на полицията в Рила, майка му била касиер на общината

Измамникът Спас от Кочериново, за който прокуратурата твърди, че е разгласен за търсене от 5 година, е комшия на зам. шефа на полицията в Рила Кирил Илчев, за какво до момента не е бил задържан. Този въпрос не дава мира на хората от градчето от известно време.  „ Живеем през една къща в Кочериново със Спас Мурджов, само че от 5 година не съм го виждал. В РУП – Рила са получавани призовки от прокуратурата в Благоевград, Пловдив и други обитаеми места от цялата страна. Полицаи от РУП – Рила са го търсили в дома му, само че не са го разкрили. В Кочериново се разясняваше, че живее в чужбина. Спас го познавам от дете като добър, спокоен и непретенциозен човек. Никога не е бил в полезрението на полицията. Израсна в приблизително статистическо българско семейство. Не е бил лишен от нищо “, съобщи пред struma.bg. полицейският началник Илчев.

Майката на Спас – Вася Мурджова, е била касиер в община Кочериново по времето, когато кмет бе Костадин Катин.



След като гръмна абсурдът с К. Катин, той бе наказан и влезе в пандиза, а касиерката е освободена от поста. В момента Вася Мурджова води счетоводството на частни компании, измежду които и на прочут благоевградски ресторантьор.

Бащата на Спас – Димитър, работи като електротехник.



Спас има сестра, която е несемейна, тя живее в друга къща в Кочериново, благосъстоятелност на семейството. Тя е безработна.

Жители на Кочериново разясняват, че от близо една година идват хора в дома на родителите му, които търсят Спас с недоволства, че им взел пари за самолетни билети и се покрил, не си вдигал и телефона.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР