Излязоха ужасяващи подробности около случая с мъжа, който почина няколко

...
Излязоха ужасяващи подробности около случая с мъжа, който почина няколко
Коментари Харесай

Битият и починал след купон към бившата си: Звънни ми утре и ако не ти вдигна, значи съм умрял

Излязоха ужасяващи детайлности към случая с мъжа, който умря няколко дни, откакто бе обичай на ваучър във Вършец. Случката се разигра в нощта на 28 против 29 октомври, написа BulNews.
В редакцията на организацията дойде Елена Давидова – някогашната жена на пребития Румян Николов и майка на 7-годишното им момченце. Тя пожела опише детайлности към случая, след който няколко дни по-късно някогашният ѝ другар умря.
Елена и Румян не са дружно от към 5 години. Детето живее при татко си във Вършец, само че двамата поддържали естествени другарски връзки. Жената описа пред кореспондент, че за последно чула някогашния си мъж в деня преди да почине – 1 ноември. По нейни думи той ѝ разказал всичко за нощта, в която бил обичай, само че чак откакто тя му споделила, че знае за сбиването. Преди това Румян ѝ споделил, че е ударен от различен предмет. Той държал Елена в течение и за положението му.
Вечерта на 28 октомври група от няколко индивида се била събрала в дома на един от приятелите на Румян. Компанията се забавлявала, като малко по-късно, по думи на Елена, към нея си включили Х. Я. и неговата другарка Д. Според описа на дамата, двойката, която пристигнала към края на купона, има „ цветуща “ известност в курортния град – двамата постоянно употребяват неразрешени вещества и алкохол, като се стига и да се бият между тях, само че това не учудва никой от техните другари и познати.
По думи на Елена, малко след среднощ, Д. желала да седне до друго момиче, и минавайки около масата, през седящите край нея хора, стигнала до едно от момчетата К., когато почнала да крещи, че той я опипва. Д. попитала Х. няма ли да я отбрани, при което приятелят ѝ станал и сред него и К. избухнал скандал. Домакинът на къщата извел момчето, което сякаш обарало дамата Д., а Румян пък спрял приятелят ѝ Х., с цел да завърши абсурдът. Докато обаче Румян държал мъжа Х., същият го блъснал и двамата паднали на земята. Х. блъснал отново Румян, с цел да се измъкне от захвата му и станал. Според описа на всички очевидци и на Елена, Рижко, както всички назовават Румян, изгубил схващане, и минути по-късно главата му посиняла. Малко по-късно Рижко се освестил, пристрастеностите се охладили и всички си тръгнали.
Според Елена, Х. и жена му отишли да довършат празненството си в дома им, като към него се включили и други хора. По нейни думи на сутринта Х. бил в кварталния магазин и разказал на татко ѝ, че е бил някогашния му шурей, като като че ли бил вдъхновен от стореното. Според някогашната жена на Румян, самият Х. се хвалел напред-назад, че е „ счупил носа на Рижко “, а откакто мъжът умрял, почнал да звъни наред на свои познати и другари, с цел да не споделят те какво им е разказвал той. Точно противоположното – откакто Румян умрял Х. разказвал, че Рижко е паднал на главата си.
Елена описа още, че научила за багра от татко ѝ, малко откакто той разговарял с Х. пред магазинчето. Разтревожена, дамата се обадила на Румян, с цел да го попита какво се е случило, а той ѝ разказал, че е посинен и издут, само че не помни нищо.
„ Първо ми сподели „ падна ми цигла на главата “, след това тухла, а по-късно ми сподели, че от капки за очи по този начин му се е получило. Впоследствие аз му споделих, че знам за това сборичкване, че татко ми ми е споделил и тогава той ми описа обстановката от вечерта – кой къде е желал да седне, за какво са се скарали. Вече откакто е станал самият пердах, той не е сигурен и ми сподели, „ може и да съм си блъснал главата, може и Х. да ме е блъснал, аз нищо не помня от този момент “. След самият удар, като е изпаднал в безсъзнание, му се губят последните случки “, споделя ужасената жена.
„ Не знам дали е заплашван да не каже какво е станало или говореше по този начин от разтърсването, което може би е получил “, добави Елена.
На 30 октомври мъжът потърсил лекарска помощ, само че не бил приет в болница и се прибрал вкъщи.
„ Не знам за какво не е настанен в болница, откакто очевидно беше обезобразен. Устата му беше изкривена, имаше огромен оток на едното око, което съгласно всички естествени хора, които са го видели, не е вследствие единствено на рухването “, безапелационна е Елена.
„ Разговарях за финален път с Румян в деня преди да почине и звучеше съответен, говореше ясно и разбираемо. Тогава ми сподели „ Звънни ми на следващия ден и в случай че не ти подвигна телефона, значи съм починал “, което по този начин и стана “, споделя през сълзи Елена.
Тя е майка на 7-годишно момче, на което не знае по какъв начин да изясни, че татко му е умрял и няма време да бъде до него, тъй като е принудена да върви по полиция и прокуратура, защото се тормози, че казусът ще бъде потулен и няма да стане ясна същинската причина за гибелта на Румян Николов.
По нейни думи всички присъстващи на празненството са дали показания и описват по един и същи метод случилото се в онази нощ, като единствено дамата Д. – приятелката на Х., поради която станал абсурдът, отхвърля да приказва.
Според описа на Елена, Х. Я. е престъпно проявен и доста добре прочут на полицията във Вършец, само че до момента не е имал каквито и да е пререкания с умрелия Румян.
По думи на Елена, към момента в двора на къщата, където е било празненството тогава, не е изработен оглед. Тя описа, че е снимала с телефона си следите от кръв, които са там, само че към този момент не се виждат толкоз ясно поради дъжда, който паднал дни след злополучната вечер.
Бившата жена на Рижко описа, че откакто той умрял, Х. се свързал по телефона със настоящия ѝ другар, при който тя неотдавна живее в Германия. По нейни думи Х. се обадил с видео в месинджър на мъжа ѝ и почнал да приказва за случилото се, без да знае, че тя също е в стаята и прави видео, което може да чуете по-долу. На записа се чува по какъв начин Х. споделя на приятеля на Елена, че би трябвало да черпи, че „ Рижо е умрЕл “, а в отговор мъжът на дамата отвръща, че Румян не му е пречил. Чува се и по какъв начин мъжът на Елена се вайка за случилото се, а Х. споделя „ Кой, кво си поръча – довиждане “, „ Не съм пребил никой. Рижо потегли да ни развардва и си падна на главата и т’ва беше “, „ Нека си почине, като не е добре с главата, я кво да му напра’а, бачи “, „ И я ми е жалко, но късмет “.
Приятелят на Елена пита Х. „ какво става “, като на въпроса Х. му дава отговор „ С Д. си ядем и си пием… всичко ни е екстра “. От видеото се чува и по какъв начин дамата на Х. споделя, че са си приготвили вечеря, когато телефонът му звъннал и му съобщили за гибелта на Румян, като с новината му „ е*али майката “. Докато мъжът на Елена споделя, че тя се тормози за детето, дамата от видеото разяснява случилото се с „ Дойде ѝ екстра на нея, тъкмо мо’е да си го прибере. Айде па ти “.
„ Потресена съм от това, което се е случило. Мислех, че Х. ще ни потърси и ще каже, че са се сдърпали, само че че никога не е било за да пребие Румян, а той се хвали напред-назад, че му е счупил носа и разясняват, че би трябвало да съм удовлетворена, защото няма да имам проблеми с детето ми. Не знам за какво това се приказва, в случай, че аз в никакъв случай не съм имала проблеми със фамилията на някогашния ми мъж, както и различия с тях във връзка развъждането на сина ни “, безапелационна е дамата.
„ Няма да оставя случая по този начин и ще направя каквото би трябвало, с цел да се разбере същинската причина за гибелта на Румян. Не мисля, че човек може да бъде толкоз обезобразен от едно просто рухване, както твърди Х. “, счита Елена.
„ Преди няколко седмици, в края на септември, разбрахме, че Х. е пребил момиче от село край Вършец. В града се приказва, че е било с сходни рани по лицето, като тези на Рижко. След като излязло от болничното заведение обаче никой нищо не знае за него и никой повече не го е видял. Хората разясняват, че най-вероятно тя е отпътувала за Испания, защото се била изплашила от тази преживелица и решила да се скрие там “, описа още Елена.
По нейни думи, на тялото на умрелия Румян е направена аутопсия, като следва скоро резултатите от нея да станат подготвени.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР