Излязоха резултатите от направената в София аутопсията на Ангел Христов

...
Излязоха резултатите от направената в София аутопсията на Ангел Христов
Коментари Харесай

Излязоха резултатите от аутопсията на Ангел Христов, една от версиите окончателно отпадна

Излязоха резултатите от направената в София аутопсията на Ангел Христов от Братя Галеви, оповестява struma.bg.

Toй e е умрял от инфаркт в деня, разгласен в известието за гибел. Това дефинитивно опровергава слуховете, че Христов е умрял в чужбина и в България е превозен трупът му.

Припомняме, че Ангел Христов-Геле бил в Дубай. Там се почувствал зле и потърсил лекарска помощ от локален доктор. Не се знае каква диагноза му е сложил, само че Геле спешно си тръгнал за България и се прибрал в имението в село Ресилово при фамилията си. В петък през нощта умира от инфаркт.

За гибелта на Ангел Христов са знаели единствено най-близките му хора  – фамилията и доближените му. В имението в Ресилово е извикан доктор Васил Бачев, гастроентеролог в болница „ Св. Иван Рилски – 2003 ” – Дупница, който установил гибелта на Христов.

Днес продължава издирването на Пламен Галев, в Дупница и региона има засилено полицейско наличие. Вчера криминалисти направиха претърсване на няколко къщи и жилища в опит да издирят другия брат Галев.

Бяха конфискувани телефони на доближени до фамилията на Ангел Христов-Геле, с цел да се откри кой е позвънил на тел. 112 и е съобщил, че има умрял човек… Униформени направиха обиски в имението в село Ресилово, както и в жилището на приятелката на Пламен Галев – Юлия, в който тя живее с дъщеричката им Мария.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР