Излязлата в майчинство синоптичка Гергана Малкоданска пази като майка орлица

...
Излязлата в майчинство синоптичка Гергана Малкоданска пази като майка орлица
Коментари Харесай

Ето как Гери Малкоданска бетонира мястото си в На кафе

Излязлата в майчинство синоптичка Гергана Малкоданска пази като майка орлица мястото си в "На кафе ", където в предишния сезон беше един от панелистите. Къдравелката е бетонирала поста си и на по-късен стадий посредством спонсорство но бартер. Оказва се, че нейния брачен партньор - интериорният дизайнер Алекс Ковачев е обзавел от-до студиото на обедната продукция на Нова телевизия, а в подмяна Малкоданска е назначена на работа.

В момента някогашната манекенка е замествана от Мис България Ромина Андонова-Тасевска, само че след майчинството си, тя ще се завърне, с цел да продължи медийните си изяви, разясняват осведомени. В това има пръст мъжа й, като спонсор в "На кафе ".

Самата синоптичка го акцентира и в последния си Инстаграм пост. "Този ефирен сезон съм заложила на работни понеделници и освен, но без грим. Тоест физически не съм на панелската част в "На кафе ", само че пък дружно с Алекс Ковачев аранжираме красиво студиото. И ето … все едно съм там ", написа Гери. В обявата тя не пропусна да спомене и компанията, която обезпечава аранжировката, с което още по-ясно се схваща, че става въпрос за бартерна реклама.

Гала също е съумяла да намаже, тъй като Алекс Ковачев е правил дома й, като познанството им е директно преди някогашната моделка да постъпи на работа като панелист в "На кафе ". Не инцидентно и водещата деец обича постоянно да акцентира и хвали угодните й панелисти.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР