Изложението CES 2024, на което се събират хиляди стартъпи и

...
Изложението CES 2024, на което се събират хиляди стартъпи и
Коментари Харесай

„Знам какво прави в тоалетната“: 8-те най-странни идеи по време на CES 2024

Изложението CES 2024, на което се събират хиляди стартъпи и компании, с цел да покажат всички нови и футуристични устройства и дадат визия за идната софтуерна година, е в разгара си.

Някои от потребителските софтуерни артикули на 2024 година към този момент са подготвени, други към момента са прототипи, само че всички те са знак за това накъде ще се насочи идната вълна на изобретенията.

На този фон Tech Crunch класира осемте най-странни джаджи и технологии от CES 2024.

Приложение, което ви разрешава да плащате, с цел да ходите по потребност

Трябва да отидете по дребна или огромна нужда и сте подготвени да платите?

Уеб основаното приложение Flush разрешава на бизнеси да дават тоалетните си на инцидентни хора за спомагателни доходи.

Най-странното в това приложение, отвън съществуването му с помощта на минуса на публични тоалетни в Съединени американски щати, е неговата система за оценка, която предприятията употребяват, с цел да одобрят или откажат резервация.

Клавиатура в жанр BlackBerry за вашия iPhone

Липсват ли ви дните, в които имахте физическа клавиатура на вашия iPhone?

Създателят на Clicks Technology трансформира телефона ви в светиня от епохата на BlackBerry против 139 $. Клавиатурата работи като приставка за калъфа на смарт телефона и ви дава достъп до по-голяма част от екрана на вашия iPhone без цифровия кийборд. Със сигурност устройството ви ще стане доста по-дълго, само че може би това би трябвало да е цената, която плащате за носталгията.

Динамично миксиране на тон според от шофирането ви

Sound Drive, стартъп на артиста, трансформирал се в бизнесмен Will.i.am, има за цел да съчетае музиката, която слушате, с темпото и силата на вашето пътешестване.

Технологията реагира на скоростта ви и преценява музиката с нея, като текстовете на песните се появяват и изчезват, без значение дали се движите по автомагистралата или сте в запушване.
Голямата картина в дребния екран - а към този момент и в рутера
Съобразяването на техниката с естетиката на дома ви е съвременно през последните няколко години. Телевизорът ви е прекомерно отегчителен? Направете го да наподобява на картина в изложба с рамката на Samsung или го накарайте да се впише безпроблемно в дома ви с новооткрития транспарантен тв приемник на LG.

Рутерът Marble Wi-Fi 6 OpenWrt от GL.iNet също наподобява на малко произведение на изкуството в рамка, което можете да окачите на стената или да поставите на бюрото си.

Асистент с изкуствен интелект, който се обажда на незабавна помощ вместо вас

На конференцията на LG компанията разгласи своя AI сътрудник за образован дом.

Двукракият робот на колела работи като помощник в синхрон с вашите уреди LG. Генеративният изкуствен интелект ви разрешава да разговаряте с AI Agent и компанията твърди, че той може да ви покаже съпричастност.

В сюрреалистичния рекламен видеоклип на компанията в жанр Pixar роботът може да ви подсети да си вземете медикаментите или да се обадите на 112 по време на рецесия.

Хей, Alexa? Включи спрея на бидето

Kohler показа биде седалката PureWash E930 с поддръжка на гласови команди за Amazon Alexa и Гугъл Assistant.

С гласова помощ можете да управлявате седалката със свободни ръце, да включвате функционалностите за напръскване и сушене на бидето, както и опцията за самопочистване с UV лъчи. Само не позволявайте на никого да ви гледа по какъв начин говорите на тоалетната си паница.

Модерен намордник

Според създателя Стефан Херсен " маската за цялост на персоналния живот " и " хибридната безшумна маска " на Skyted са предопределени да " гълтам гласовите честоти " в шумни среди като самолети, влакове и пътувания, тъй че да може да поддържате връзка с малко повече усамотение.

Компанията има за цел да внедри своите маски, сходни на тези на Bane от Batman, в офиси, прът центрове и даже в гейминг средите.

Бинокъл за наблюдаване на птици, задвижван от изкуствен интелект

За феновете на птици с безграничен бюджет Swarovski показа AX Visio 10×32: AI бинокъл за 4799 $. Той употребява изкуствен интелект, с цел да ви помогне бързо да разпознаете повече от 9000 типа птици, както и дава опция да вършиме фотоси и видеоклипове на откритията си, които да споделяте.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР