Излизат наяве още потресаващи подробности за афганистанеца Абдул, който закла

...
Излизат наяве още потресаващи подробности за афганистанеца Абдул, който закла
Коментари Харесай

Зловещи подробности: Бежанецът Абдул заклал 15-годишната германка Миа, вбесен, че тя го отритнала

Излизат нескрито още потресаващи детайлности за афганистанеца Абдул, който закла 15-годишната Миа, единствена щерка на фамилията, което приютило бежанеца в немския град Кандел, провинция Рейнланд-Пфалц.

Според Fox News, афганистанецът нападнал с нож някогашната си другарка в аптека. Срещата им била инцидентна и без значение от това, че тя била съпроводена от двама младежи озверелият емигрант съумял да я наръга няколко пъти с кухненски нож и девойката умряла от раните.

От полицията означават, че бежанецът е дошъл в Германия през април м.г. Той се срещал с Миа в продължение на няколко месеца, само че при започване на декември жертвата решила да прекъсне връзките си с мигранта.

" Подсъдимият застана през днешния ден пред арбитър. Беше му предявено обвиняване в ликвидиране. Понастоящем той е в ареста ", съобщи прокурор прокурор Анджелика Мьолиг, представена от euronews.com.

Една от главните версии на следствието е възмездие. Съобщава се, че откакто се разделили обвиненият е почнал да заплашва момичето. На 15 декември родителите на жертвата са подали в полицията заявление за започване на углавно дело против някогашния другар на Миа, обвинявайки го в клюки и закани.

Има и информация, че Абдул бил привикан в полицията за предпазен диалог, само че това не го възпряло от кървавото възмездие.

Поредното разбойничество, осъществено от емигрант, още веднъж потресе Германия и хаштагът #kandel взриви обществените мрежи в страната.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР