Излизането на новата книга за династията на Голдън Стейт Уориърс

...
Излизането на новата книга за династията на Голдън Стейт Уориърс
Коментари Харесай

Кевин Дюрант: Медиите целуват з*дника на Стеф Къри

Излизането на новата книга за династията на Голдън Стейт Уориърс на Итън Страус поражда от ден на ден полемики за въздействието на Кевин Дюрант. Страус разкрива в книгата, че Дюрант не е бил удовлетворен от вниманието към Стеф Къри от почитателите, а също по този начин е споделил, че медиите са " целували з*дника на Стеф ". По този въпрос приказва някогашният съотборник на Дюрант в Оклахома Кендрик Пъркинс, който се обърна особено към Дюрант, с цел да му каже да спре да дава отговор на медиите.

A bombshell new book about the rise and fall of the Warriors dynasty paints KD as obsessively sensitive. https://t.co/9QSdAJwMld
— BroBible (@BroBible) April 16, 2020 " Кевин, братко, апелирам те - стой да отговаряш на медиите. Разбира се, че Стеф ще събере всички похвали. Той бе повторен MVP преди Дюрант да пристигна при " войните ". Кей Ди знаеше, че приема предизвикването, когато се причисли към тим с баланс 73-9. Той знаеше, че е най-хубавият състезател в тима, само че това бе тимът на Стеф още от началото. Винаги ще бъде тимът на Стеф Къри. И по тази причина Къри получава такава поддръжка. Кевин, ти беше индивидът, който получаваше рецензии, когато играеше неприятно, само че в края на краищата оказа помощ на Уориърс да завоюват две трофеи, ти завоюва две награди MVP на Финалите и в този момент си се отправил към идващото предизвикателство. Просто остави нещата по този начин. Отборът вечно ще остане на Стеф Къри, такова е, каквото е ", сподели някогашният център в ефира на " The Jump ".

Well all know KD was the best player on Golden State but Golden State Will Always Be Steph Curry Team!!! It was his team before he got there and will be his team until he retires. ‍ https://t.co/pCqLanIF0F
— Kendrick Perkins (@KendrickPerkins) April 17, 2020 " Всички знаят, че Дюрант бе най-хубавият състезател в Голдън Стейт, само че това вечно ще остане тимът на Стеф Къри. Това бе неговият отбор преди да стигне толкоз надалеч и ще остане негов, до момента в който не се пенсионира ", написа Пъркинс в " Туитър ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР