Изливане на бетон в район Тракия притесни пловдивчани. До медията

...
Изливане на бетон в район Тракия притесни пловдивчани. До медията
Коментари Харесай

Ремонт пред заведение в Тракия притесни пловдивчани, кметът се отзова на проверка

Изливане на бетон в регион „ Тракия ” тормози пловдивчани. До медията ни алармираха живущи наоколо до ресторант „ Барбекюто ” в региона, които описаха, че в лятната им градина се поставя бетон. Добавиха, че съгласно тях това се случва нелегално и приканиха да се извърши инспекция на място.
Прочетете още
Медията ни съобщи недоволството на жителите до кмета на регион „ Тракия ” Георги Гатев, който на момента разпореди инспекция по сигнала им.

Репортер на TrafficNews също направи инспекция на място.  Служител в обекта съобщи, че изказванията на живущите, че ремонтните действия са противозаконни не са истина.

„ Тук не се случва нищо неправилно. Имаме си утвърдена схема, имаме си всичко належащо като позволения и не разбирам за какво е належащо да се алармира чак до медии. Полагаме малко бетон по краищата на към този момент построената настилка, защото имаше потребност от възобновяване. Не виждам нищо неправилно ”, споделиха чиновници на ресторанта.

Репортер на медията ни беседва и с кмета на регион „ Тракия ”, който съобщи, че е била осъществена инспекция на място. Той удостовери, че има утвърдена скица за намерено сервиране. Съставен е констативен протокол, с цел да се прегледа сигналa още по-детайлно, като добави, че  към този миг няма открити нарушавания.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР