Излишно раздутата делегация, която съпровожда националния отбор в Баку, не

...
Излишно раздутата делегация, която съпровожда националния отбор в Баку, не
Коментари Харесай

Пари на вятъра: Гонзо се ядоса на излишно раздутата делегация в Баку

Излишно раздутата делегация, която съпровожда националния тим в Баку, не се хареса на новия президент на БФС - Георги Иванов. Както е известно, с " лъвовете " за двете контроли в Азербайджан с Танзания и домакините, отпътуваха досегашният краткотраен президент на БФС Михаил Касабов и куп посетители.

Реално множеството от тях са отишли една седмица на туризъм в Баку, само че казусът идва от там, че точно БФС заплаща съвсем всичко. И вместо част от тези пари да отидат в направление " детски и младежки футбол ", каквото е желанието на Георги Иванов, би трябвало да се заплащат първокласни хотелски стаи на хора, които нямат нищо с БФС. По непотвърдена информация разноските за тази една седмица възлизат на над 35 000 евро.

Гонзо разумно е неудовлетворен от случилото се, само че той нямаше по какъв начин да понижи раздутата делегация, тъй като цялото пътешестване е проведено преди той да встъпи в служба, написа " Мач телеграф ". Със сигурност отсега нататък сходни практики ще бъдат прекъснати и в самолета ще се взимат единствено длъжностни лица и хора, които могат да свършат работа по време на командировката. А не откровени туристи.

Георги Иванов стартира стремително престоя си отпред на БФС, като оня ден развъртя метлата, уволнявайки куп " мъртви души ". А това е единствено началото на огромната смяна, която се задава в родния футбол.
 Реформите започнаха: Гонзо уточни вратата на над 20 чиновници в БФС
Реформите започнаха: Гонзо уточни вратата на над 20 чиновници в БФС

Сред съкратените са и някогашните секретарки на Михайлов, Лечков и Костадинов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР