Излезлите вчера сервитьори и служители на заведения в Слънчев бряг

...
Излезлите вчера сервитьори и служители на заведения в Слънчев бряг
Коментари Харесай

Симеонов сравни протестиращите в Слънчев бряг с терористи от Ал-Каида

Излезлите през вчерашния ден сервитьори и чиновници на заведения в Слънчев бряг стачкуват против закона. Това е като Ал-Каида да излезе на митинг пред Европейската комисияи. Това съпоставяне направи вицепремиерът Валери Симеонов във връзка митингите през вчерашния ден в Слънчев бряг, подбудени от неговите среднощни акции в курорта.

" Няма по какъв начин Бойко Борисов да спре Валери или Валери да спре Бойко Борисов, когато и двамата съблюдават закона ", сподели в ефира на Нова телевизия Валери Симеонов.

Той твърди, че неговата поява там не е, с цел да увеличи адреналина си в почивните дни, а с цел да покаже поддръжка на институциите, които десетилетия се борят с проблемите, само че " рецидивисти " им дърпат досиетата с постановленията за затаряне.

Известният клуб " Оксижен ", в който Симеонов влезе с полиция, с цел да спре мощната музика, има над 20 протокола за нарушавания и 18 акта за шума.

Затварянето на сходен вид заведния обаче се оказва комплицирана задача, а съгласно Симеонов виновност за това има и бургаският съд.

" Докато Национална агенция за приходите отиде в Бургас да носи постановлението за затваряне на заведението, съдът там към този момент го е отменил ", сподели вицепремиерът.

Симеонов назова " неточно " изказванието, че щом той е бил на място, то институциите не работят.

" Напротив - над 100 екипа се борят с нарушаванията, а поради тяхната работа с над 100 млн. лв. е повишен оборотът на заведенията ", сподели Симеонов.

За него сезонът досега е извънредно сполучлив, защото няма нито един затворен плаж, а по морето не е имало всеобщ чревен вирус.

В края на изявлението си Симеонов още веднъж се върна на митингите от през вчерашния ден в Слънчев бряг и добави: " Представете си в този момент 200 хиляди недоволни от шума туристи да блокират подстъпа към заведенията, които подвигат звук. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР