Излезе първото класиране за прием след седми клас. Резултатите от

...
Излезе първото класиране за прием след седми клас. Резултатите от
Коментари Харесай

Излезе първото класиране за прием след седми клас

Излезе първото класиране за банкет след седми клас. Резултатите от първи стадий на класиране могат да се ревизират на на Министерството на образованието и науката.
От ведомството прецизират, че в случай че няма посочена паралелка, ученикът не е класиран и продължава автоматизирано да взе участие във втори стадий на класиране, като не е належащо да се подава заявление.
Учениците, класирани по първо предпочитание след първи стадий на класиране, се записват в учебното заведение, в което са признати.
Училищата ще одобряват документи за записване на 13, 14 и 17 юли от 8 ч. до 18 ч. Ако възпитаник не се яви, мястото му не се резервира и се афишира като свободно за втори стадий на класиране.
Учениците, които са класирани по второ или последващо предпочитание и не са задоволени от класирането си на първи стадий, следва да подадат в учебното заведение, в което са класирани, заявление за присъединяване във втори стадий на класиране в същия период.
Желанията не се пренареждат и претендентът може да се класира на втория стадий единствено на по-предно свое предпочитание или на това, на което е признат на първо класиране.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР