Излезе информация, че около Париж е имало заболял френски гражданин

...
Излезе информация, че около Париж е имало заболял френски гражданин
Коментари Харесай

Мирослав Попов: Covid-19 съществува преди 31-ви декември

Излезе информация, че към Париж е имало болен френски жител още седмица или две преди в Ухан да се появи първият случай. После дадоха информация, че брачната половинка му работила на летището, което е наоколо. Така или другояче Covid-19 не съществува от 31-ви декември 2019-а, а доста по-отдавна ". Това сподели пред БНР анализаторът Мирослав Попов.

Той разясни, че в тази връзка СЗО се е обърнала към всички страни да издирят нулевите случаи. Според него това ще е едно потребно набиране на информация, с цел да може след това да бъде направено едно изцяло аналитично изследване за това какво е Covid-19 и по какъв начин се появи.

В предаването " Хоризонт за вас " анализаторът съобщи, че доста неточно е изявлението на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, че Китай е заразил света с този нов вирус.

" Китай излезе с контратеза, че фрагментите, които обиколиха света, представящи пазара за животни в Ухан, в действителност не са от Ухан, а от някакъв индонезийски пазар ". Според него това би трябвало да ни кара да мислим в напълно друга посока.

По думите на Попов съответният метод в разбора на пандемията е правилният социално-здравен метод:

" Първо би трябвало да се види еволюцията на вируса и по-късно да се види методът, по който той е срещнал индивида ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР