Изкуственият интелект трансформира работното място. Заглавията в редица издания предупреждават

...
Изкуственият интелект трансформира работното място. Заглавията в редица издания предупреждават
Коментари Харесай

Най-силният ви коз срещу настъплението на изкуствения интелект

Изкуственият разсъдък трансформира работното място. Заглавията в редица издания предизвестяват за острата потребност от преквалификация и повишение на уменията на чиновниците и екипите, с цел да могат да запазят работата си в един все по-конкурентен пазар. Но техническите умения са единствено част от уравнението. Меките умения са еднообразно значими за овластяването на чиновниците и за кариерния напредък. Те обаче постоянно остават отвън тези диалози.

Като основен изпълнителен шеф на Jotform, обричам доста време на наемането на страхотни хора. Наред с предаването на нашата визия, наемането е един от главните ми цели. Вярвам, че времето ми не е добре употребявано, в случай че не давам приоритет на удовлетвореността на чиновниците, в това число за развиването на меките умения, от които се нуждаят, с цел да процъфтяват.

Задържането на чиновници е по-голямо предизвикателство от всеки път. Наличието на щастливи и ангажирани чиновници би трябвало да бъде в челните редици на цели на всеки притежател на бизнес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР