Изкуственият интелект се използва активно в приложенията на Xiaomi, особено

...
Изкуственият интелект се използва активно в приложенията на Xiaomi, особено
Коментари Харесай

Две функции, които трябва да бъдат активирани в камерата на Xiaomi, за да се подобри качеството на снимките

Изкуственият разсъдък се употребява интензивно в приложенията на Xiaomi, изключително в новата операционна система HyperOS. В приложението „ Камера “ е разполагаем освен AI-режим, който автоматизирано задава оптималните настройки според от близките условия, само че и две други значими функционалности, които би трябвало да бъдат задействани.

Смартфонът се употребява за доста задания, в това число и за изпращане на известия и правене на фотоси. Ако създавате постоянно фотоси, активирането на двете настройки по-долу ще ви помогне да постигнете по-добро качество на картината.

Съобщение за мръсни обективи

Тази функционалност осведоми за нуждата от разчистване на обективите, в случай че се открие замърсяване върху тях. Това заобикаля утежняването на качеството на изображението, заради замърсяване или пръстови отпечатъци върху обектива.

Забележка за ориентацията

Този инструмент ви уведомява, когато смарт телефонът е в неправилна ориентировка за снимане, като оказва помощ да се избегнат погрешно насочените фотоси.

За да активирате горните функционалности, би трябвало да извършите следните стъпки:

Отворете приложението „ Камера “ и отидете на „ Настройки “. Намерете раздел “Live Tips “ и активирайте функционалностите „ Известие за замърсен обектив “ и „ Известие за ориентировка “.

Тези настройки ще оказват помощ за автоматизираното възстановяване на качеството на фотосите, като дават потребни вести в действително време и предотвратяват вероятните неточности по време на снимане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР