Изкуствени елхи за близо 800 лева за брой се предлагат

...
Изкуствени елхи за близо 800 лева за брой се предлагат
Коментари Харесай

Предлагат елхи на колосални цени

Изкуствени елхи за близо 800 лв. за брой се оферират на софийските пазари и клиенти за тях има, сподели инспекция на " По света и у нас ".

Започналите при започване на декември инспекции за незаконни елхи по пазарите не престават. Глобата е до 5000 лева

Естествените коледни елхи по пазарите в столицата са на цена сред 30 и 120 лева Инспекторите от Агенцията по горите ревизираха дали дръвчетата имат превозен билет, както жълта или бяла пластмасова пластина със сериен номер - знак, че са законно отсечени.

" Тази година са доста по-малко нарушителите. Миналата година са открити 350 противозаконни елхи. А тази година са единствено единични бройки ", сподели за Българска национална телевизия инж. Росен Райчев, шеф на Дирекция в Изпълнителна организация по горите.

Дръвчетата, които се оферират са бор, смърч и ела. Най-издръжливи са борът и елата.

" Търговията преди празниците върви добре, тъй като има пандемия, никой не пътува за чужбина. Хората ще прекарат празниците по домовете си и всеки купува с цел да има по едно коледно дръвче ", сподели Георги Атанасов, производител и търговец на елхи.

Оказва се, че и изкуствените елхи са много търсени.

В столицата цветарски магазини ги оферират от 400 до близо 800 лв. за брой. Търговците изясняват цените, че това са елхи с най-голям европейски стандарт.

Всяка от коледните елхи, с цена близка до средномесечната заплата у нас, е създадена от водещи компании в сектора, състои се от елементи, побира се в кутия и може да изчака идната Нова година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР