„Изкусният план на Борис започва да се отплаща…“ коментират с

...
„Изкусният план на Борис започва да се отплаща…“ коментират с
Коментари Харесай

„Убийствена“ сатира за смъртта на пенсионери на Острова

„ Изкусният проект на Борис стартира да се отплаща… “ разясняват с възприятие за „ убийствена “ подигравка съперниците на политиката на консерваторите в Британия новината на The Telegraph, че „ държавното управление икономисва 600 милиона паунда от пенсии, откакто се увеличи смъртността от Коронавирус “.



Вестник The Telegraph е считан за един от най-основните поддръжници на консерваторите, без значение от това каква политика водят, идващ ги даже когато си опонират.
В материала, който в този момент стана обект на рецензия, се загатва, че държавното управление ще спести 600 милиона паунда от бюджета, тъй като смъртността при пенсионерите се е повишила, поради Коронавирус пандемията.

През ноември (до средата на месеца) смъртността е стигнала 66 713 в Британия. Животът на двама от всеки трима английски пенсионери се е скъсил с 2 години, поради заболяването.

В резултат ще бъдат платени 600 милиона паунда по-малко.

Така поднесена новината от „ правилният “ непременно на ръководещите консерватори вестник взриви съперниците на Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, както и искащите Британия да остане в Европейски Съюз, които се опълчват на консерваторите и решението за Брекзит. Според тях и Брекзит, който ще съсипе стопанската система и свободата на Острова, и незадоволителните ограничения против Коронавирус и високата смъртност, идват от едно и също място и то е консервативната партия, ръководена сега от премиера Джонсън.



...

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР