Изкусителната фолк певица Андреа и дългогодишната ѝ половинка – боксьорът

...
Изкусителната фолк певица Андреа и дългогодишната ѝ половинка – боксьорът
Коментари Харесай

Андреа и Кобрата заживяха в имението на Меси

Изкусителната фолк певица Андреа и дългогодишната ѝ половинка – боксьорът Кубрат Пулев се отдадоха на отмора не къде да е, а в имението на Лионел Меси в Барселона.

Най-титулуваният и сполучлив български боксьор е наел къщата на петкратния притежател на Златната топка за целия месец август, с цел да прекара повече време с обичаната си. Макар и непрекъснато да се роят спекулации, че двамата са се разделили те показват, че са в отлични връзки, а спортистът е възнамерявал работната си стратегия по този начин, че да съчетае тежките тренировки с любовните милувки на Андреа.

Фолк фурията пък не се забави и заля обществената мрежа с предизвикателни фотоси от звездното имение В Инстаграм тя разгласява поредност от фотоси край басейна на Меси, на които е нищожно облечена и оставя малко на мъжката фикция.

"Кобрата персонално е наел къщата на Меси до края на август, с цел да имат опция двамата с Андреа да се насладят и отпочинат от многочислените си задължения ", разясняват близки до двойката, представени от пиар-агенцията на звездите ПРофайл.

Пулев не се познавал персонално с футболната звезда, а по случайност се натъкнал на неговия парцел, който се отдава чартърен, написа Монитор.

Къщата на звездата на футболен клуб Барселона - Лионел Меси се намира на един от хълмовете над каталунската столица и разполага с голям външен басейн. Обзавеждането е минималистично, стилно и изчистено както на просторния хол на първия етаж, по този начин и в стаите за отдих вид мансарда на втория етаж.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР