Изкупиха роклята, която Джил Байдън носеше в нощта, в която

...
Изкупиха роклята, която Джил Байдън носеше в нощта, в която
Коментари Харесай

Джил Байдън, флоралните рокли ти отиват! - slava.bg

Изкупиха роклята, която Джил Байдън носеше в нощта, в която бе оповестено, че новият президент на Съединени американски щати е нейният брачен партньор. За да го поддържа, тя бе избрала несъразмерен модел с цветни елементи на Óscar De La Renta, който единствено няколко часа след речта му, изчезна от аутлета на известната марка.

Грижовната майка, брачна половинка, демократ и възпитател по специалност, занапред ще потвърждава, че има жанр на обличане. Макар че доста фешън специалисти настояват, че тя не може да се съпоставя с този на Мелания Тръмп, още при първото ѝ излизане като първа дама, тя насочи първото си политическо обръщение посредством своите облекла. Според някои, облечена в роклята на доминиканския дизайнер, който по-късно се открива и работи в Ню Йорк, тя желае да покаже на целия свят, че е съпричастна и желае да приобщи хилядите имигранти, търсещи прехранване в страната на неограничените благоприятни условия.

Тъмносинята рокля с бродирани пъстри цветя е и отпратка към някогашните първи дами Мишел Обама, Джаки Кенеди, Лора Буш. Онова, което ги сплотява, е че всички те разчитали на „ Оскар де Ла Рента “ за част от своя дрешник. Днес неговите наследници Фернандо Гарсия и Лора Ким не престават да поддържат връзките в Белия дом, които той основал преди доста години.

„ Както споделих доста пъти преди, аз съм брачен партньор на Джил... Тя е майка – военна майка – и възпитателка. Тя е посветила живота си на образованието, само че освен преподаването е това, което я прави това, което е “, сподели Джо Байдън в своето първо послание към нацията като президент. В него, с изключение на най-важните въпроси, с които ще се заеме незабавно щом поеме поста, той отдели справедливо внимание на неговата брачна половинка, която му бе опора по време на акцията.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР