Изкупени маски и дезинфектанти от аптеките. Празни стелажи по магазините.

...
Изкупени маски и дезинфектанти от аптеките. Празни стелажи по магазините.
Коментари Харесай

Подкаст: Коронавирусът - а има ли хапче срещу паниката

Изкупени маски и дезинфектанти от аптеките. Празни стелажи по магазините. Масово запасяване с консерви и варива. Отказване на почивки и резервации. Световната здравна организация предизвести тази седмица, че епидемията от безпокойствие около ковид, който обиколи света, е не по-малко рисков феномен.

В новия епизод на " Гласът на Капитал " Алексей Лазаров беседва с психолога Слави Стоев за произхода на публичните страхове, какво ги подхранва и по какъв начин могат да бъдат овладени. " Паниката е въпрос на реплика. Ако видиш, че всички тичат нанякъде, и ти тичаш дружно с тях ", изяснява психологът. В епизода ще чуете още кои са вторичните резултати от създалата се суматоха към ковид.
АУДИО Гласът на Капитал: Коронавирусът - А има ли хапче против суматохата Your browser does not support the audio tag.
" Гласът на " Капитал " е седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна настояща тематика от политиката, стопанската система или бизнеса в дълбочина, с подтекст и разбор.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в Apple Podcasts, Гугъл Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата стратегия за подкасти.

Обратна връзка за " Гласът на " Капитал " можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.

Чуйте и предходния епизод:

Коронавирусът - суматоха и на финансовите пазари

В специфичен епизод на " Гласът на " Капитал " капиталовите консултанти Цветослав Цачев и Ивайло Томов разясняват " съвършената стихия " за нова криза и каква капиталова тактика да следваме в тази обстановка

Бележка от редактора: Разговорът със Слави Стоев е записан на 4 март.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР