Изкопават средновековен кораб, в който намират консерва от 60-те години

...
Изкопават средновековен кораб, в който намират консерва от 60-те години
Коментари Харесай

Изкопават средновековен кораб, в който намират консерва от 60-те г.

Изкопават феодален транспортен съд, в който намират консерва от 60-те години …В град Талин (Tallinn), столицата на Естония, по време на строителни работи на улица Рейди, служащи инцидентно изкопават останките на дървен съд с дължина 7 метра (HiddenTruth.site). Съдейки по мускетните патрони, открити върху него и като цяло, тази дребна лодка е издигната през Средновековието. Археологът Риво Бернотас, който е поканен да изследва останките на кораба, счита, че може би той е издигнат малко по-късно, в епохата на Новото време.

 v1 - Изкопават феодален транспортен съд, в който намират консерва от 60-те година
Най-загадъчната находка открита там била руската консервирана храна (консерва), създадена през 60-те години, със период на валидност до 1972 година.Археолозите обаче не имат вяра в “пътници във времето “, макар, че намират всичко това за доста необичайно и извънредно.

 v2 - Изкопават феодален транспортен съд, в който намират консерва от 60-те година
Възможен ключ за разплитането на загадката с консервата може да се окаже изцяло модерно железно въже, намерено в основната част на кораба. Според откривателите, корабът е открит някъде другаде по руско време (през 60-те години), и с това въже е бил влачен от пристанищната зона и изваден на брега. По някаква причина е бил затрупан с пясък.
Четете още: В Канада е открита аномална зона, която влияе на транспортните средстваВярно е, че до момента тази версия не е доказана от никого. Археолозите се обърнали към служащите на пристанището в Талин с молба да им кажат дали помнят нещо, обвързвано със остарелия транспортен съд, само че към този момент никой не е дал отговор утвърдително.Междувременно, служащите на улица „ Рейди “ не изкопават останките на кораба изцяло, заради неисвестна причина … Съобщава се, че към този момент краткотрайно се замразява работата на това място.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР