Изкоп, останал след ВиК ремонт в Попинци, се превърна в

...
Изкоп, останал след ВиК ремонт в Попинци, се превърна в
Коментари Харесай

Панагюрка потъна с колата си във ВиК изкоп

Изкоп, останал след ВиК ремонт в Попинци, се трансформира в капан за преминаваща през селото лидерка. Навръх Гергьовден предната лява гума на колата на Цеца Плачкова хлътнала в ямата, добре замаскирана с вода от изсипалия се пролетен дъжд. Последвала дълга битка, до момента в който съумеят да извадят блокираната кола. 

Плачкова пусна предизвестие в обществените мрежи, с цел да защищити възможни последващи жертви на по този начин оформилата се клопка на пътя: 

„ В продължение на към 40 минути се пробвах да изляза от дупка в с. Попинци на ул. " Незабравка ", останала след ремонт на тръбопровод (не се знае кога), в най-силния дъжд през днешния ден вечерта. С помощта на положителни хора, на които съм безпределно признателна, въпреки всичко съумях. Сила, воля, смелост не ми липсват. Но в тази обстановка ми трябваха допълнително. 

Не ми останаха сили да изразя яд или отвращение. 

И... не ме разбирайте неправилно. Не се окайвам, не се и лаская. Просто споделям с Вас. А Вие споделяйте с други. Защото, сигурна съм, че този " кратер ", замаскиран с тиня и мръсна вода, ще стои по този начин и на следващия ден, и вдругиден, и... Пък някой различен в обстановка като моята може и да няма моя шанс “. 

В почивните дни на телефоните на ВиК - Панагюрище не открихме чиновник, който да каже от кой момент „ кратерът “ зее на асфалта, за какво не е обезопасено мястото и по кое време казусът ще бъде отхвърлен. Отговор на тези въпроси ще потърсим и публикуваме в допълнение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР