Изключително забавно премина днешният дебат по БТВ.Тома Биков от ГЕРБ

...
Изключително забавно премина днешният дебат по БТВ.Тома Биков от ГЕРБ
Коментари Харесай

Голям цирк по БТВ: Биков докара Цънцарова и Калина до екстаз по БТВ

Изключително занимателно мина днешният спор по БТВ.

Тома Биков от ГЕРБ докара до студиото до напръскване от смях откакто направи огромен гаф.

Мария Цънцарова не можа да удържи смеха си в ефир, а Калина Константинова от Политическа партия й се наложи да му благодари.

" Не си разрешаваме да обещаваме ярко бъдеще, тъй като сме наясно със обстановката, в която се намираме. Единственото, което може да обещаем е, че България ще се върне на пътя на нормалността с старания, а не от небето. Това ще стане с труд. Ще го създадем отново. Гласувайте с номер 12 на изборите, аа, оправдавам се с номер 2 ", прикани той.



" Тук е момента да благодарите на господин Биков ", обърна се през смях Цънцарова към Калина Константинова, тъй като номер 12 е номерът на ПП-ДБ.



" Аз от началото ви споделих, че сред тях има симбиоза, само че вие не ми вярвате ", намеси се Христо Проданов от Българска социалистическа партия.



Основният спор в дебата бе към цените по магазините.

Според Проданов най-бързия вид е таван на цените.



Калина Константинова напомни, че шефката на Комисията за отбрана от конкуренцията е майка на народен представител от ГЕРБ и в случай че има картели в цените виновността е тяхна. Според нея мандата й е продължен преднамерено.

Тома Биков пък изиска пред огромните вериги да се изкарат фермерски тържища за производители, които да продават на индустриални цени. " Сетиха се за Комисия за защита на конкуренцията като наложи 80 милиона санкция на Лукойл ", сподели той.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР