Изключително важно за нас е да правим неща, които са

...
Изключително важно за нас е да правим неща, които са
Коментари Харесай

С 15 лалета и ясни цели: ПП Български възход откри кампанията си в Бургас с акцент върху семейството

„ Изключително значимо за нас е да вършим неща, които са реалистични. Неща, които ще оказват помощ България да се трансформира в по-добро място за живеене. В центъра на нашите полезности в „ Български напредък ” стои българския Човек. Ще водим градивна акция, без лъжливи обещания, без подправени очаквания. Искам да бъдем партия друга от другите “. Това съобщи лидерът на листата на Политическа партия „ Български напредък “ във 2-МИР Бургас арх. Виолета Комитова по време на откриването на предизборната акция за идния парламентарен избор при започване на април. В духа на днешния празник, отдаден на дамите, пред партийната шатра на партията в сърцето на Бургас прозуча безконечен български шлагер, а нежните остриета в листата на " Български напредък " получиха лалета.

Комитова прикани припозналите полезностите на „ Български напредък ” – жанр, татковина, семейство и език да поддържат претендентите за народни представители в Бургаски район, които по думите ѝ, ще работят за превъзмогване на главната рецесия в обществото ни - несигурността.



„ Оснонвна полезност за нас е опазване на фамилията, тъй като то е градивна единица в нашето общество. През последните години виждаме деградация, разнообразни външни въздействия. Категорично се противопоставяме на всичко това. Искаме да сложим началото на прекратяването на тези въздействия, с цел да можем да запазим фамилията като съществена градивна единица ”, сподели от своя страна вторият в листата на Политическа партия „ Български напредък “ във 2-МИР Бургас Стоян Грозев.

По думите, партията влиза в предизборната борба с настройката за положителна акция. „ Български напредък беше първата партия, която заприказва за разговор. Днес всички приказват за това, тъй като си дадоха ясна сметка, че точно разговорът е ключът за разрешаването на дълбоките проблеми, които стоят пред нас “, добави Грозев.



„ Пожелаваме си една ползотворна акция. На предните избори още веднъж бяхме с №15, тъй че хората към този момент го помнят “, сподели и Манол Тодоров, който е трети в локалната листа на партията.

Ето и кои са претендентите за национални представителив листата на " Български напредък " във вторимногомандатен изборен регион Бургас:

1. Виолета Комитова
2. Стоян Грозев
3. Манол Тодоров
4. Георги Кузманов
5. Явор Жеков
6. Тодор Мархолев
7. Ваня Андонова
8. Николай Стоянов
9. Асен Бонджев
10. Ангелина Мерджанова
11. Димитър Георгиев
12. Красимир Петров
13. Пламен Георгиев
14. Мариела Кирова
15. Мирослав Стойков
16. Калина Згурова
17. Гено Иванов
18. Цветомила Събинска
19. Иво Барзов
20. Илия Николов
21. Венцислав Христов
22. Борислава Иванова
23. Мартин Митев
24. Деян Денев
25. Тони Бояджиева
26. Стоян Апостолов
27. Александър Станчев
28. Калина Радева
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР