Изключително важен проект. 640 млн. лв., шест нови метростанции, които

...
Изключително важен проект. 640 млн. лв., шест нови метростанции, които
Коментари Харесай

Васил Терзиев за обстановката в София: Бяха трудни дни, но ситуацията е овладяна

Изключително значим план. 640 млн. лева, шест нови метростанции, които ще свържат Слатина и Младост с центъра. 75 000 жители ще могат да пътуват по-удобно. Надеждата ни е близо 10 000 индивида да слязат от колите си. Софиянци да могат да се възползват от най-екологичният и бърз превоз. 

Това разяснява кметът на София пред публицисти. Той взе участие в първата копка на новия сектор от 6 км през " Слатина ". 

Бяха сложни няколко дни. Падна изобилен снеговалеж. Тежък сняг. Много от дърветата са със зелени листа, имаше ужасно доста изпочупени клони. Имаше  скъсани кабели на електроснабдяването. Ситуацията е овладяна. Екипите работят непрекъснато. Искам да благодаря на всички сътрудници, които безусловно не спаха последните 48 часа и работиха, с цел да отпушим града. Основните пътни артерии са почистени добре. Напредва доста работата по кварталите, разяснява Терзиев. 

По думите му тази седмица ще се организира среща, на която ще бъдат разисквани дейностите, които са подхванали. 

Столичният кмет изрази вяра в четвъртък да бъде определен ръководител на Столичния общински съвет. " Предстои среща със Синя София. Работим, с цел да се отпушат нещата. Работата в администрацията върви. Разбирам нетърпението на софиянци да видят всичко работещо. Нашият екип ще го представим до края ан седмицата – ще представим назначените и номинациите ", сподели още той.

На въпрос за среща с ГЕРБ, Терзиев отговори: " Много е мъчно да се направиш среща с някой, който не желае да се вижда с теб ". 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР