Изключително тъжна новина долетя от САЩ. Матю Пери, когото цял

...
Изключително тъжна новина долетя от САЩ. Матю Пери, когото цял
Коментари Харесай

Краят на един тъжен живот: Матю Пери си отиде от този свят! Феновете на „Приятели“ са в шок

Изключително тъжна вест долетя от Съединени американски щати. Матю Пери, който целия свят познава като Чандлър от паметния комедиен сериал „ Приятели “, към този момент не е всред живите.

54-годишният артист е бил открит мъртъв в джакузито си в своя дом в Лос Анджелис. Причината за гибелта още не е открита, само че се знае единствено, че не е насилствена.

В Америка към този момент се пишат догатки за гибелта на Пери. Основната версия, която се разисква, е, че е прекалил с опиатите или алкохола.

Още като млад, когато беше на върха на славата, Матю залитна по обезболяващи. След дълга борба съумя да ги спре, само че след години се говореше, че е почнал да използва твърди опиати.

Освен това от 25 години насам артистът имаше проблеми с алкохола. Всеизвестен факт е, че е идвал на фотосите на „ Приятели “ пийнал, само че тъй като по този начин е създавал доста смешки отвън сюжета, продуцентите и режисьорите не са били толкоз недоволни и той не е бил уволнен.

Преди няколко години Матю Пери призна, че не помни някои от сезоните на сериала, защото се е снимал пийнал. Той обаче тогава разкри, че не желае да ги гледа, тъй като ще го върнат към мрачни за персоналния му живот времена.

Животът на Пери като цяло не беше от най-щастливите. Зависимостите, които имаше, му попречиха да сътвори доста съществени връзки с дами. Така и не се ожени, нито се снабди с дете. Остави в историята само облика на Чандлър Бинг, което обаче също не е малко.

Поклон пред паметта на един огромен комедиант!

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Матю Пери Чандлър от Приятели приятели Приятели сериал Чандлър Бинг
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР