Изключително скандално обръщение направи евродепутатът Николай Бареков по адрес на

...
Изключително скандално обръщение направи евродепутатът Николай Бареков по адрес на
Коментари Харесай

Бареков внушава, че Прокопиев е луд

Изключително скандално послание направи евродепутатът Николай Бареков по адрес на притежателя на " Икономедиа " Иво Прокопиев. Бареков приказва в светлината на делото, което Прокопиев му е завел за клевата.
Евродепутатът е извадил документ, за който твърди, че е по делото и съставлява оценка на психиатър. В документа написа, че Прокопиев има признаци на посттравматично стресово разстройство, което кара Бареков да заключи следното:
" Посочените нагоре обстоятелства и условия водят до основателно подозрение, че е налице неспособност лицето да извършва съответно отговорностите си, както и да управлява и пази повереното му от акционерите имущество. Това води до извод за обоснована заплаха от банкрут на обществените сдруженията, главно присъединяване, в които има господин Прокопиев, разследване на което ще бъдат ощетени редица дребни акционери.

Като български жител съм изключително обезпокоен и от обстоятелството, че въпросното лице е притежател на редица медии и в качеството си на подобен дава директиви и нареждания по връзки на политиката на публицистиката в тях, а както добре знаем точно медиите дефинират дневния ред на публичното мнение.

Не е за подценява и фактът, че господин Прокопиев има голямо въздействие измежду една умна част от българското общество. В тази връзка се слага въпросът дали техните политически тези и задаваният в тези медии дневен ред не се образува по един смахнат метод, имайки поради психическото положението на господин Прокопиев ".
Воден от тези изводи, Бареков дава обещание да се обърне към прокуратурата, която да проверява и вероятно в случай че държавното обвиняване потвърди, че „ господин Прокопиев не е в положение да се грижи за себе си, за персоналните си и имуществени ползи и да показва правно годна воля “, то би трябвало да не ръководи оперативно и надзорно и сдруженията, които има или в които има дял.
Още преди 3 години Иво Прокопиев осъди Бареков и уеб страницата му bnews за клюка, а в края на август, на първа инстанция, Бареков беше наказан от Юри Катанов - тъй като споделил, че взел участие в кражба на Данък добавена стойност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР