Изключително обидни са внушенията, че срещу 50 евро може да

...
Изключително обидни са внушенията, че срещу 50 евро може да
Коментари Харесай

Демерджиев се обиди от внушенията, че границата може да се премине за 50 евро

Изключително обидни са внушенията, че против 50 евро може да се премине границата . С такава позиция излезе министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Според него напъните ни не заслужават неуважение. Усилията ни не заслужават обиди. Сведохме до най-малко вторичната миграция към Централна и Западна Европа, плащайки висока цена, посочи министърът.

По думите му България е пълновръстен член на Европейския съюз, който поставя изключителни старания, с цел да подсигурява сигурността на сътрудниците си . Демерджиев разясни, че българските сили за сигурност всеки ден с телата си пазят спокойствието на всички европейски жители, включително и нидерландските, на най-тежката сухопътна външна граница на Европейския съюз, макар засиления миграционен напън.
 Нидерландия блокира България за Шенген, само че пуска Румъния и Хърватия
Нидерландия блокира България за Шенген, само че пуска Румъния и Хърватия

За България " към момента е прекомерно рано ", решението на Нидерландия е " по непоколебим, само че обективен метод "

През последните месеци страната ни постави изключителни старания, с цел да отговори на всички условия на европейските ни сътрудници. Страната ни сполучливо мина през две поредни инспекции под управлението на Европейската комисия. И двете завършиха с отчети, които изрично показват, че страната ни дава отговор на всички условия на Шенгенското законодателство, безапелационен е министъра.

Той уточни, че в подмяна, вместо европейска взаимност сме получили неуважение и дискриминация . Цената за участието ни в Шенген, не може да бъде достолепието на българските служители на реда! Не сме подготвени да платим такава цена, сподели още Демерджиев.
 Румен Радев изиска от Марк Рюте европейска взаимност, а не цинизъм
Румен Радев изиска от Марк Рюте европейска взаимност, а не цинизъм

Президентът на България пусна изострен пост във " Facebook " против премиера на Нидерландия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР