Изключително негативното отношение на феновете на Милан, който ще играе

...
Изключително негативното отношение на феновете на Милан, който ще играе
Коментари Харесай

Скандал разтресе Милан! Безмилостна атака срещу една от звездите, той рони сълзи

Изключително отрицателното отношение на почитателите на Милан, който ще играе с Лудогорец на 1/16-финалите в Лига Европа през февруари, към надарения млад вратар Джанлуиджи Донарума мазета по трибуните на „ Сан Сиро “ при успеха с 3:0 над Верона за Купата на Италия. Той стана обект на безмилостна офанзива от страна на последователите на отбора, което пък докара до нервозен срив в гения и се наложи да бъде успокояван. 

Тифозите на „ росонерите “ опънаха афиш против 18-годишния страж, който през лятото разигра цяла сага към подписването на новия си контракт с клуба. По време на срещата с „ мастифите “ на трибуните беше обтегнат транспарант с надпис: „ Психологически напън ли е да ти дадем 6 милиона евро на сезон и да подпишем с този паразит брат ти? Време е да си вървиш... нашето самообладание към теб завърши! “

Нервите на Донарума, апетитен за наследника на Джанлуиджи Буфон, не устояха и в интернет се появиха фрагменти по какъв начин той плаче в съблекалнята, а капитанът Леонардо Бонучи прави опити да го успокои.

През лятото Джанлуиджи Донарума дълго време се дърпаше от подписването на нов контракт с Милан, само че в последна сметка парафира до 2021 година. Тогава в отбора като запаса беше притеглен и 9-години по-възрастният му брат Антонио, който също е вратар и през предишния сезон играше в гръцкия Астерас Триполис.

Спортният шеф на Милан Масимилиано Мирабели хвърли виновността за офанзивите към вратаря върху неговия управител Мино Райола. Наскоро сътрудникът изиска отменяне на новия контракт на Донарума, защото бил подписан под въздействието на психически напън. Според Мирабели държанието на почитателите също не е вярно. 

“Говорих с Донарума и той не ми сподели, че желае да напусне. Разбираме разочарованието на почитателите, само че протичащото се не е по негова виновност. Знаем от кое място идва всичко и ще реагираме. Нямам планувани срещи с Райола. Няма какво да си кажа с него. Донарума има контракт до 2021 година. Нямаме желание да го продаваме. Той обича клуба. Трябва да го защитим от господина, който се пробва да ни унищожи. Един ден Джиджо ще разбере кой е бил положителния и кой неприятния ”, разяснява спортният шеф на Милан.
 

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР