Изключително неадекватно поведение в последните две години от страна на

...
Изключително неадекватно поведение в последните две години от страна на
Коментари Харесай

ГЕРБ и жителите на с. Пролеша: Министър Шишков се провали

Изключително несъответстващо държание в последните две години от страна на пътната организация поради това, че не са уведомявали ползвателите на пътищата, в случай че имат осъществени повече от три нарушавания, каквато е подзаконовата нормативна база и инструкцията в АПИ. Това съобщи на брифинг в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

,,Затова текстовете в закона, който ще се гледа през днешния ден на комисия и до края на живота на това Народно заседание ще мине на второ четене и в зала е точно това – да свършим работата на една бездействаща две години администрация. Целта е да може на трета санкция от станционарна камера нарушителите на пътя да бъдат уведомявани'', сподели още той.

По думите му въпросът с санкциите на жителите на с. Пролеша е можел да бъде позволен с разпореждане на Министерски съвет, импортиран от районният министър Иван Шишков, само че такова нещо не е било направено.

По време на брифинга участваха и поданици на с. Пролеша, които се заканиха, че ще блокират автомагистралата за Калотина, в случай че държавното управление не се заеме със случая им. Те също по този начин приканиха президента Румен Радев да вземе ограничения и да освободи министър Шишков от поста му, защото той не се оправя със отговорностите си.

Неговото място не е в държавното управление. Щом не прави никаква работа, дано президентът да го в профил. Да пристигна човек, който може да работи съответно, желаеха недоволните поданици на с. Пролеша.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР