Изключително много се гордея, че в нашата кампания ние не

...
Изключително много се гордея, че в нашата кампания ние не
Коментари Харесай

Стефан Янев: Резултатите са добри

Изключително доста се гордея, че в нашата акция ние не изрекохме нито една неистина и не дадохме нито едно на вятъра заричане

Като положителни дефинира резултатите на партия „ Български напредък ” на предварителния парламентарен избор ръководителят ѝ Стефан Янев. Той благодари на всички представители на обединението, на симпатизантите на партията и излезлите да гласоподават.

„ Още първоначално казахме, че влизаме в тази акция от придвижване - с благоприятни условия да създадем най-хубавото, тъй че нашите членове и симпатизанти да бъдат задоволени, че сме в изборите. Друг е въпросът, че нямахме задоволително време. И несъмнено, един различен детайл - ние направихме най-евтината акция ”, добави той, предаде .

„ На базата на организацията, която се прави от придвижване, на база това, че нямаме задоволително благоприятни условия да използваме цялостния потенциал, който бихме могли да разгърнем, резултатите са положителни ”, е мнението на Янев. 

Той акцентира, че главното обвързване на всички партии, показани в Народното събрание, е да взаимодействат. „ Ние сме там, с цел да можем да работим. Основната задача пред всички партии е да създадат нужното да излъчат болшинство и кабинет ”, сподели още Янев.

Лидерът на партията напомни „ алените линии ” за „ Български напредък ”. И добави: „ Партии, с които не бихме работили - не желая да разясня в този момент. Но „ алените линии ” са свързани с българските национални ползи, с реформирането на България и това на Европейски Съюз ”, акцентира той.

 Виолета Комитова уточни, че е доста удовлетворена от резултатите на „ Български напредък ”: „ Изключително доста се гордея, че в нашата акция ние не изрекохме нито една неистина и не дадохме нито едно на вятъра заричане, за разлика от другите партии ”, добави тя.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР