Изключително много негативи и критики получи новият вокалист на D2

...
Изключително много негативи и критики получи новият вокалист на D2
Коментари Харесай

Позор! Вокалът на „D2” отне бъдещето на 20-годишно момиче

Изключително доста негативи и рецензии получи новият вокалист на „ D2 ” Радостин Василев поради присъединяване си в „ Гласът на България ”. Много от феновете са недоволни, че той заема мястото на човек, който се нуждае от трамплин в кариерата.

Снощи Радо загуби борбата с Калоян Николов, откакто Любо Киров избра корабният артист да остане в тима му. Останалите трима треньори обаче побързаха да изискат Радо в своите редици, а той избра отбора на Иван Лечев.

По този метод 20-годишната Виктория Манева отпадна от конкуренцията със сълзи на очи. Това провокира гневна реакция у някои от феновете.

„ Мухльо! Радостин Василев е един шушумига, който няма доблестта да се изправи и да каже " Благодаря, само че правя отстъпка мястото на новите и непознати гении в това шоу, тъй като аз към този момент съм построил кариерата си и съм вокалист на една от най-известните групи в България ". Едно е да пееш по корабите и да имаш опит, друго е да си част от Д2. Не прави чест на треньорите, че го избавиха, в противен случай. Дано другият път се явят Лили Иванова и Орлин Горанов, тъй че младите гении да знаят, че въобще няма смисъл да се пробват. Днес едно момиче изгуби бъдещето си поради един комплексар. ”, написа Алекс Лазаров.

Според някои клюки Радо е в „ Гласът на България ” главно за огромната премия от 50 000 лева На него популярност не му би трябвало изключително, защото към този момент има професионална кариера. С 50 бона обаче ще може да започва независима такава, откакто титулярният вокал на „ D2 ” Деян Каменов се върне на сцената.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР