Изключително ласкаво определение за Левски използва наставникът на Ружомберок Марек

...
Изключително ласкаво определение за Левски използва наставникът на Ружомберок Марек
Коментари Харесай

Треньорът на Ружомберок: Срещаме най-великия клуб на България

Изключително ласкаво определение за Левски употребява наставникът на Ружомберок Марек Сапара. Двата отбора са противници в първия квалификационен кръг на Лига Европа, а новоназначеният треньор, който до неотдавна водеше Б-отбора на словаците, разкри и упованията си за двете срещи с родния гранд.

"Левски ни е изцяло чужд като жанр на игра, тъй като занапред ще го проучваме. Но от обща просвета съм наясно, че се изправяме против най-великия клуб на България. Те са огромно име. Знам единствено, че ще ни е доста мъчно. "

"Жребият към този момент е хвърлен и ние сме си взели първите бележки за противника. Ще играем с Левски по този начин, както с всеки различен, ще се хвърлим от първата минута. Имаме огромното преимущество, че започваме сезона си против тях непосредствено, а не с мач от шампионата, тъй че би трябвало да използваме това ", съобщи Сапара и изрази неодобрение от решението на УЕФА да смени семействата на двата дуела.

"Първоначално трябваше да сме домакини на реванша, само че УЕФА го промени. Лично за мен, това беше по-добрият вид за нас. Сега обаче ще отидем със същата конфигурация, просто би трябвало да ги изненадаме на техния терен, значимото е да им вкараме в София. Искаме да ги отстраним ", съобщи Сапара.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР