Изключително интензивен се очаква да бъде трафикът в област Благоевград

...
Изключително интензивен се очаква да бъде трафикът в област Благоевград
Коментари Харесай

Очаква се интензивен трафик към Гърция в дните около 22 септември

Изключително натоварен се чака да бъде трафикът в област Благоевград към 22 септември поради серията от почивни дни по отношение на отбелязването на деня на Независимостта на България. Това сподели началникът на КАТ „ Пътна полиция “ – Благоевград старши контрольор Данаил Стоицов.
По думите му най-натоварено ще бъде придвижването в посока Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ и Банско – Гоце Делчев – Илинден .
„ Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Благоевград е основала нужната организация за извеждането на спомагателни сили, чиято съществена цел ще бъде да подкрепят пътното придвижване, да контролират трафика при нужда и при тапи, да отстраняват закъсали или хора с проблеми от пътя, да им оказват нужното подпомагане, с цел да не се позволяват усложнения в придвижването, които за жалост са неизбежни, поради извънредно интензивния трафик, който има през почивните дни “, сподели още Стоицов, съобщи Фокус.
Той добави, че е от първостепенно значение хората, които пътуват, да имат нужното самообладание, да бъдат толерантни на пътя и да оказват нужното подпомагане на органите на реда при нужда, с цел да може зародилите моментни проблеми да бъдат решавани по-бързо и съответно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР