Изключително интензивен и почти блокиран е трафикът по Е-79 и

...
Изключително интензивен и почти блокиран е трафикът по Е-79 и
Коментари Харесай

Интензивен трафик и задръстване край Симитли

Изключително натоварен и съвсем блокиран е трафикът по Е-79 и Автомагистрала " Струма " край Симитли през днешния ден, последният почивен ден за Великден, оповестява БГНЕС.

При пътен възел Симитли - Банско се събират пътните потоци от Банско по път 2-19 и „ гръцко-санданският “ по Е-79.

Трафикът от Банско до Симитли е съвсем блокиран в региона на Дългата махала на кв. Ораново. Бавен е и трафикът по Е-79 изключително след излизането от Кресненското дефиле до пресичането му с банския.

След Симитли в посока Благоевград и София към 12 ч. трафикът съвсем спря, тъй като при започване на Автомагистрала " Струма " от 105 до 102 километър по обяд се образува запушалка. В този сектор единствено в посока Благоевград през есента бе пуснато придвижването по автомагистралата, само че единствено в продължение на 2.5 км. Заради още веднъж вливането в Е-79 след този пай сектор се образува запушалка от над 2 км.

След с. Железница трафикът се движи малко по-бързо.

Най-добре действа „ байпасът “ - обходният на Е-79 път през село Черниче, Симитли и село Железница и Благоевград, по който от Кресненското дефиле до Благоевград се пътува за 15 минути, а по Е-79 - четири пъти по-бързо.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР