Изключително грозна постъпка на жена, заснета в малките часове на

...
Изключително грозна постъпка на жена, заснета в малките часове на
Коментари Харесай

Софиянка вбеси мражата с тази постъпка по тъмна доба СНИМКИ

Изключително грозна постъпка на жена, снимана в дребните часове на деня някъде по софийските улици, взриви мрежата. На видео, което се появи във фейсбук групата "Майките на София ", е запечатана незнайна госпожа, която се доближава до къщичката на бездомно животно и му свива одеялцето.

"Какво може да накара "човек ", който си има ОБЛЕЧЕН домакински любим да отиде в 2и30 през нощта да открадне одеялцето на бездомно коте (единственото нещо с което може да се стопли в студените нощи)???????????? ", пита яростно създателят, популяризирал видеото.





На фрагментите се вижда по какъв начин дамата деликатно приближава до котето, взима му одеялото, а след това най-невъзмутимо си го прибира в чантата.

Интернет потребителите са меко казано отвратени от долната постъпка на дамата. "Нееееее! Не е допустимо! ", "Откъде се навъдиха толкоз изроди?! " и "Крадат от заболели деца, от бездомни животни...... Тоя замърсен ген по кое време ще бъде пометен ", са единствено част от възмутителните мнения, които заваляха под поста.





Майки с положителни сърца пък се интересуват къде са снимани фрагментите, с цел да оказват помощ на бездомната животинка с храна. "Гаранция и кучето е откраднала от някъде ", отбелязва ядосана дама.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР