Изключително атрактивни комисионни, безплатно обучение и пълно съдействие при сделка

...
Изключително атрактивни комисионни, безплатно обучение и пълно съдействие при сделка
Коментари Харесай

Агрион дава щедри комисиони при сделка

Изключително атрактивни комисионни, гратис образование и цялостно подпомагане при договорка предлага земеделската компания „ Агрион “ на своите сътрудници. След сполучливата 2018-та, сдружението продължава с разширението на агентската си мрежа и набира енергични, отзивчиви и контактни хора, които да работят за най-разпознаваемият аграрни бранд.

Компанията предлага най-хубавите комисионни хонорари при подписване на договорка, безапелационни са специалисти в сектора. „ Агрион “ се отличават от останалите в сектора с бързото погашение на комисионните, за които няма подложен таван. Т.е всичко, което си проработи сътрудникът, ще му бъде изплатено, без значение какъв брой огромна е сумата. Предвидени са даже спомагателни парични тласъци, при постигане на избрани равнища.

От компанията регистрират мощен интерес към самодейността. „ Агрион “ не слага ограничаване за сферата, в която работят или са работили нейните сътрудници. Те може да са брокери на недвижими парцели, застрахователни сътрудници, хора, предлагащи бързи заеми или пенсионно обезпечаване, дилъри на коли, счетоводители, безработни, даже без никакъв опит. Желаещите могат да получат спомагателна информация на безплатния телефон 080011166 или да пишат на [email protected].

„ Всички наши сътрудници получават гратис образование и цялостна поддръжка от специалистите на Агрион по време на целия развой “, безапелационни са от компанията. Дружеството обезпечава безвъзмездни правни съвещания и търговски препоръки за евентуалните им клиенти, изваждане на всички нужни документи за подписване на покупко-продажби и други Това, съгласно експертите по човешки запаси, е извънредно преимущество, защото ще могат бързо и елементарно да завършват покупко-продажбите си и да получат контрактуваните комисионни хонорари. „ Готови сме да спомагаме със всичко належащо на хората, с цел да завършат своите покупко-продажби и да получат възнаграждението си “, безапелационни са от компанията.

Според сътрудници, които към този момент оферират услугите на земеделското сдружение, марката „ Агрион “ им оказва помощ да подписват покупко-продажби доста по-лесно. Хората разпознават името на компанията, имат доверие на сдружението, което улеснява доста работата. Според изследване на настройките на притежателите на парцели, „ Агрион “ се употребява с най-голямо доверие в сектора. Над 53% от интервюираните са осведомени с активността на компанията, а множеството притежатели на земя, които са решили да продават, показват точно „ Агрион “ като желан сътрудник при договорка. Според специалистите, посредством развиването на Националната агентска мрежа, „ Агрион “ още по-категорично ще затвърди позицията на водач в българското земеделие.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР