Чета късогледи политически прогнози. Впечатляват ме твърденията на политици от

...
Чета късогледи политически прогнози. Впечатляват ме твърденията на политици от
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Лъжата, че ПП-ДБ са „европейска опозиция“, ще умре, когато гласуват с прокремълските партии

„ Чета късогледи политически прогнози. Впечатляват ме изказванията на политици от ПП-ДБ. Те единомислещо повтарят, че ще бъдат съпротива в 50-то Народно заседание, а ръководството ще образуват ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ. Да приемем, че по този начин ще стане. Но допустимо ли е да погледнат по-далеч от носа си? Каква е рано или късно задачата на всяка съпротива? Ясно каква - да смъкна от власт държавното управление. Защото, в случай че единствено го подлага на критика, то умерено би си изкарало мандата от четири години. Следователно ПП-ДБ още занапред имат копнеж да смъкват от власт „ нероден Петко “. Но нали е ясно, че с цел да се случи това е належащо те да гласоподават за оставката му ЗАЕДНО с прокремълските партии „ Възраждане “, Българска социалистическа партия и новоизлюпеното „ Величие “.Такава е парламентарната логичност. И тогава ще почине лъжата, че ПП-ДБ са „ европейска съпротива “.

Този коментар написа в профила си във Facebook евродепутатът Александър Йорданов.

Според него, без опозиционна „ сглобка “ с проруските антиевропейски партии Кирил Петков и Атанас Атанасов не ще могат да реализират задачата си.

„ Затова и приказките им през днешния ден за ролята на Пеевски в съставянето на новото българско държавно управление единствено прикриват двойно политическо изменничество. А е двойно това изменничество, тъй като ПП-ДБ отхвърлят да вземат участие в по-добрия за България вид на държавно управление, който може да се реализира в сегашния парламент с мандата на ГЕРБ-СДС и второ, тъй като те рано или късно ще гласоподават за оставката на по-доброто държавно управление ЗАЕДНО с прокремълските партии. Абсолютно съм сигурен, че по този начин ще стане. И това ще бъде следващото изменничество в новата българска политическа история. По създание това ще бъде и национално изменничество. Със сигурност в Брюксел, най-малко в групите на ЕНП и „ Обнови Европа “, няма да му се зарадват. Никой в Европа не обича предателите “, написа още той.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР