Изключително алчна за пари се оказа Анелия. Не стига, че

...
Изключително алчна за пари се оказа Анелия. Не стига, че
Коментари Харесай

Безумна наглост! Анелия обира семейства с над 2 бона месечно. Освен бездарна, се оказа и алчна измамница

Изключително алчна за пари се оказа Анелия. Не стига, че лапва по 6000 лева на всяко свое присъединяване, а е пуснала чартърен жилището си, само че против цели 2400 лева наем.

Става въпрос за жилището й в столичния квартал „ Лозенец ”, което е 138 кв. м., съдържащи 3 стаи. От години никой не живее там и най-сетне Ани се е решила да го даде чартърен, само че алчността й е безумна и е напът да я провали.

Жилището е пуснато за 2400 лева на месец, което не е действително, настояват всички експерти. За сходен апартамент в този жилищен квартал би трябвало да му желае към 1800 лева наем. Певицата обаче е решила да се прави на доста хитра и е завишила много наема, ако откри наивници, които да се заловен на въдицата.

Апартаментът е огромен и необятен, само че има и своите недостатъци. Като да вземем за пример, че е прекомерно тъмен и в него слънце мъчно влиза. Освен това към този момент не е първа младост. Кооперацията е на към 20 години. Коко Динев подари жилището на Анелия при развода им, с цел да има къде да отглежда щерка им Ивон.

Малко по-късно обаче фолк дивата си купи жилище в ж.к. „ Драгалевци ” и там отгледа дъщеря си. Преди година остави жилището единствено на нея, защото се реалокира при Любомир Захаринов, само че неотдавна той й би шута и тя се върна с подвита опашка.

Все отново, вместо да дава чартърен жилището в „ Лозенец ”, можеше да остави Ивон да живее там. Тя към този момент е на 20 година и желае да бъде независима, само че за майка й комфортът на детето е по-маловажен от парите, които така и така има в обилие.

Жалкото в тази ситуация е, че най-вероятно някое семейство ще наеме жилището, защото той е съвършен за развъждане на деца. Анелия напряко мами бъдещите си наематели.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Анелия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР