Изключителни интиргуващи са първите срещи от полуфиналните плейофи в родния

...
Изключителни интиргуващи са първите срещи от полуфиналните плейофи в родния
Коментари Харесай

Интригуващи полуфинали във футзала в събота

Изключителни интиргуващи са първите срещи от полуфиналните плейофи в родния футзал. В събота в 15:30 часа Черно море приема Амиго Северозапад в зала „ Владислав ” в във Варна, а Варна Сити ще гостува на Левски в НСА.
„ Отново, както и предходната година, ние ще разчитаме на поддръжката на варненци, на доста другари, почитатели, деца. Надяваме се залата да се изпълни и да изпитаме онази страст от предходната година при изиграването на финала. Ще има празнична атмосфера с музика в залата, както и игри за децата. Входът е свободен. Началото на мача е 15:30 часа. Старши треньорът Милош Тодорович ще можа да разчита на всички състезатели за идния конфликт.Вече 3 пъти играхме през този сезон със противника. Два пъти завършихме наедно (2:2, 3:3) и един път загубихме с 2:3. Интересното е, че и в трите конфликта ние повеждахме в резултата с 2 гола, само че за жалост вторите ни полувремена бяха по-слаби. Надявам се тренировките от последните 2 месеца ни дадат увереността да играем против Амиго, както в първите полувремена против тях и да стигнем до триумф ”, разяснява състезателят на отбора Пламен Стойков.

Чуйте цялото изявление, с цел да разберете кои съгласно него са най-опасните играчи на противника и с какво Милош Тодорович е трансформирал играта на Черно море.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР