Изключителна безвкусица е това, което президентът Румен Радев направи. В

...
Изключителна безвкусица е това, което президентът Румен Радев направи. В
Коментари Харесай

Калин Янакиев: Радев иска да продължи да ни тласка встрани от избраната евроатлантическа посока

" Изключителна безсъдържателност е това, което президентът Румен Радев направи. В Страстната седмица ние би трябвало да се поприберем в себе си и да забележим какво ни демонстрира Кръстът Господен. Радев евентуално желае по-бързо да свърши този парламент, с цел да продължи да ръководи както си знае – да продължи да ни тласка настрана от определената евроатлантическа посока и вероятно да продължи да се бори за мир с цената на успеха на Русия. Това желае президентът, уверен съм ", разяснява пред бТВ проф. Калин Янакиев във връзка свикването на първото съвещание на Народното събрание на 12 април.

" Избирателите не гласоподават за политическите партии, с цел да се схванат те. Гласуват за стратегиите и визиите им, а те са много разнообразни, а техните гласоподаватели са относително равноправно разпределени. Гласувалите за ПП-ДБ напълно не са дали своят вот, с цел да се схванат с Бойко Борисов, един от чиито депутати видяхме да духа торта със свещичи от петдесетолевки, а някаква варненска хубавица от избори на избори повишава свои преференции. Ако искаше да се разбере с ПП-ДБ, Борисов трябваше да направи стъпки в това отношение. А той след изборите направи извънредно войнствена конференция и сподели, че отговорност би трябвало да поемат тези, които са „ счупили “ страната. Ясно, отчетливо той упрекна държавното управление на „ Продължаваме промяната “, а в този момент би трябвало д се съюзят с тях ", сподели още Янакиев.

" Групите в Народното събрание са разпределени по този начин, че е доста мъчно да се реализира каквото и да е съгласие ", предвижда той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР