Изключителен дизайн, батерията с най-дълъг живот сред iPhone-ните, най-високата продуктивност,

...
Изключителен дизайн, батерията с най-дълъг живот сред iPhone-ните, най-високата продуктивност,
Коментари Харесай

iPhone XR: как да избереш подходящия за теб цвят?

Изключителен дизайн, батерията с най-дълъг живот измежду iPhone-ните, най-високата работливост, резистентност на вода и пръски, висококачествени изображения и 4К видео, само че и по-голяма сигурност с Face ID. Това е Apple iPhone ХR, който с изключение на всички тези достижения, идва и с най-разнообразните варианти за оцветяване на панела, които можеш да си избереш.
iPhone ХR е разполагаем в необятна гама цветове, най-вече измежду които са светлите и топли нюанси, с цел да подхождат на по-широка гама от стилове. Това многообразие е доста по-голямо от това, което Apple ни предлагаха до в този момент при телефони като iPhone XS или при останалите разновидности на iPhone, които всекидневно идваха с елементарни, даже леко скучни цветове.
Към момента има шест налични цвята за iPhone ХR , а точно: черен, бял, наследник, жълт, корал и червен. Няма по какъв начин да не се съгласиш с нас, че в действителност има от какво да си избираш. Тези цветове значат, също по този начин, че Apple не идва с необятна гама панели за този телефон, а огромна част от предлаганите са транспарантни.
Въпреки това, би трябвало да избереш новия си телефон деликатно, тъй като до момента в който iPhone ХR е по-евтин в сравнение с серията XS, той продължава да бъде безценен телефон и евентуално ще би трябвало да го задържиш за най-малко две години при себе си. Затова, би трябвало да избереш цвят, който да обикнеш.
За тази цел създадохме това управление, което ще ти помогне да го избереш. Ще ти покажем в елементи кои са наличните цветове за iPhone ХR, дружно с спомагателна информация за нюансите. Обърни внимание на това, че въпреки всички нюанси да костват еднообразно, когато бъдат закупени директни от Apple, цените при някои ритейлъри от време на време варират.
Бял iPhone ХR 
Бялото е един от най-обикновените цветове, които можеш да избереш за един iPhone ХR. Този цвят в действителност е запазената марка на Apple. Ясно е, че по-малко глави биха се обърнали към един бял телефон, в сравнение с при подобен с нюансите посочени по-долу, само че също по този начин пък можеш да бъдеш сигурен, че това ще бъде един грациозен и атрактивен телефон, който ще остане подобен още дълго време.
В белия вид алуминиевата рамка наподобява доста на рамка от елементарен метал. Всъщност, цветът е сребристо бял, т.е. не доста надалеч от естествения цвят на метала.
Черен iPhone ХR
Това е различен постоянно срещан вид. Черният iPhone ХR, сходно на белия iPhone ХR, наподобява по-малко грациозен, в сравнение с другите нюанси, а също така и този цвят прави телефона да наподобява малко повече на iPhone XS. Черното обаче е най-мъдрото решение, правещо телефона да наподобява недооценен, въпреки да има ужасно показване.
Син iPhone ХR
Това е оня вид цветове, който искаш да избереш тогова, когато искаш да се отличаваш. Синият цвят е ярък и бляскав и се разграничава доста от елементарните цветове, в които ще намериш моделите на iPhone. Този цвят ще изкара на показ неотложно това, че използваш iPhone ХR, защото не съществуват други Apple устройства, които са употребяват подобен колорит.
Жълт iPhone ХR
Ако имаш чувството, че синьото е искрящо, още не си видял нищо. Жълтото е най-искрящият цвят на iPhone ХR и е разлика от небето до земята спрямо изтритото златно, което можеш да получиш от iPhone XS.
Този цвят сигурно не е за всеки, само че в случай че искаш един iPhone, който да се отличава от масата, това е верният избор.
Коралов iPhone ХR
Кораловият цвят се намира някъде сред аленото и оранжевото и може би е най-необичайният от всички благоприятни условия за iPhone ХR, единствено тъй като не е цвят, който ще видиш доста постоянно.
Червен iPhone ХR
iPhone ХR идва още и в алено, наименуван от Apple iPhone XR RED, с благотворително цел. Компанията е избрала да го кръсти по този начин, тъй като част от получената за всеки телефон сума ще бъде предадена на „ RED ”, което е световен фонд за битка с ХИВ и СПИН.
Този цвят не е толкоз ослепителен, колкото си мислиш, поради жълтото, кораловото и синьото от нагоре, само че въпреки всичко е един задоволително бляскав червен цвят.
Една от главните ни рекомендации е, че с изключение на благотворителната помощ, която можеш да дадеш купувайки си този телефон, аленият цвят без подозрение е и най-отличаващият се.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР