Изключиха режисьора на "Бохемска рапсодия" от номинираните за БАФТАНоминацията на

...
Изключиха режисьора на "Бохемска рапсодия" от номинираните за БАФТАНоминацията на
Коментари Харесай

Изключиха режисьора на "Бохемска рапсодия" от номинираните за БАФТА

Изключиха режисьора на "Бохемска рапсодия" от номинираните за БАФТА
Номинацията на режисьора на "Бохемска рапсодия" Браян Сингър е била отстранена от премиите БАФТА поради обвиняванията, че е тормозил полово малолетни момчета, оповестява Би Би Си.

От БАФТА обявиха, че все пак "Бохемска рапсодия ” „ остава номинирана ” за най-хубав английски филм, само че номинацията на Сингър е била „ прекъсната ”.

Обвиненията идват от публикация в списание „ Атлантик “, в която се цитират четирима мъже, които не са говорили обществено преди.

Сингър отхвърля обвиняванията и ги назовава „ хомофобско леке ”.

Той бе уволнен като режисьор на „ Бохемска рапсодия “ единствено три седмици, преди да приключат фотосите, поради „ непристойно държание на снимачната площадка. ”

Сингър обаче твърди, че е бил болен, а студиото „ не е желало да се съобрази ” с него по време на заболяването му. Името му остава в надписите.

В изказване, публикувано в сряда, БАФТА оповестиха, че обвиняването за държанието на режисьора е „ безусловно неприемливо и несъвместимо ” с техните полезности.

От академията „ схващат, че Сингър отхвърля обвиняванията ”, само че съмнението остава в действие, „ до момента в който казусът с обвиняванията не бъде решен ”. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР