Изказванията на Александър Дунчев в последните дни не помогнаха на

...
Изказванията на Александър Дунчев в последните дни не помогнаха на
Коментари Харесай

Христо Петров – Ицо Хазарта: В желанието си да направи добро, Дунчев постигна обратен ефект

Изказванията на Александър Дунчев в последните дни не помогнаха на неговата идея, а по-скоро му навредиха. Има хора, които в желанието си да създадат нещо положително реализират противоположния резултат. Това мнение изрече пред Би Ти Ви някогашният народен представител от " Продължаваме промяната " Христо Петров - Ицо Хазарта.

През седмицата Дунчев упрекна водачите на политическата мощ, от която беше народен представител в последния парламент, в задкулисие. Според него партията започвала да замязя на ГЕРБ. Повод за офанзивата му беше решението да не е лидер на листата на новата коалиция " Продължаваме промяната - Демократична България " в Софийска област на идните на 2 април предварителни парламентарни избори. Все още не се знае дали той ще остане на второ място в листата или въобще няма да се включи във вота.

 Александър Дунчев втвърди тона към новата коалиция, съпостави я с модела на ГЕРБ Александър Дунчев втвърди тона към новата коалиция, съпостави я с модела на ГЕРБ

" Защитавал съм Александър Дунчев доста пъти. Всеки от нас има идея, само че не трябва да поставяш личната си идея пред общата. Събори ли мафията с тези си изявления? Когато против теб има проведена машина, която има има медии и институции, и ти да намираш задкулисие зад това, че някой те слага на второ избираемо място в листата, а не на първо, това по-скоро ще те закопае ", сподели Петров.

По думите му всеки народен представител с идея, каквато имал Дунчев за запазване на българските гори, се нуждае от поддръжка, с цел да бъдат признати законопроектите, които внася. Според него методът, по който той се опитвал да реализира задачите си не бил верен.

 " Продължаваме промяната " е подготвена с листите си, " Демократична България " води в осем региона

Петров разяснява и напускането на " Продължаваме промяната " от Иван Христанов, който беше съществена фигура при решаването на проблема на граничния пункт " Капитан Андреево ".

" Той има съществени рецензии към тона в последното Народно заседание. Има и други визии по какъв начин да продължи пътя си ", сподели Петров.

 Иван Христанов ще разгласи политическия си план при започване на април Иван Христанов ще разгласи политическия си план при започване на април
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР