Изказване на Иван Таков, председател на БСП-София пред делегатите на

...
Изказване на Иван Таков, председател на БСП-София пред делегатите на
Коментари Харесай

Водачът на БСП-София призова на бунт срещу Нинова: Битката за връщане на БСП вече е открита!

Изказване на Иван Таков, ръководител на БСП-София пред делегатите на градската конференция:
Уважаеми делегати,

Провеждаме седмото съвещание на XIV Градска конференция в извънредно комплицирана партийна конюнктура и в навечерието на следващата акция за предварителни парламентарни избори. На 2-ри април ни следва да упражним правото си на глас за пети път в последните две години.
Тежката политическа рецесия, в която се намира страната, е разследване от доста фактори, най-важният от които са политическите партии и тяхната неспособност да водят рационален разговор между тях.
Българска социалистическа партия е една от тези партии. 

Българска социалистическа партия, която през есента на 2016-та година излъчи президент на България в лицето на Румен Радев и за която през 2017-та година гласоподаваха близо милион гласоподаватели. 
Това беше Българска социалистическа партия!
Българска социалистическа партия, за която на последните избори в края на 2022 година гласуваха малко над 230 000 души.
Българска социалистическа партия, която беше пета политическа мощ в 48-мото Народно заседание.
Българска социалистическа партия, която дели членовете си на " наши " и " непознати ".
Българска социалистическа партия, която цензурира, наказва и изключва различното мнение. 
Българска социалистическа партия, която си служи с операции при гласуването по време на съвещание на висшия си орган - конгреса.
Това е Българска социалистическа партия през днешния ден.
УВАЖАЕМИ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ,
Всеки от вас е получил моя отчет по-рано през днешния ден.
Имате опция да се запознаете с него.
Затова в този момент няма да ви го чета.
От тази естрада желая да ви кажа нещо друго.
Преди 10 месеца, когато бях определен за ръководител на Градската организация, одобрих този пост с желанието да сплотявам, да работим всички дружно, като същинска партия. Повече от месец преди конгреса на 11-ти февруари приказвах, призовавах, молих се даже за примирение, за разсъдък, за това всички в партията да си подадем ръце, да седнем на една маса, да се разберем и да вървим дружно напред.
И какво постигнахме, приятели?
Програмната декларация, върху която с наши приятели работихме близо 3 месеца, даже не беше раздадена на делегатите на конгреса.
Различното мнение на членовете на Градската организация беше цензурирано. Моето изявление с апел за разсъдък и примирение също беше цензурирано от партийната телевизия. 
Накрая в цялостен прорез с уставните правила на партията и с явни фалшификации при преброяването бяха осъдени с изключване от партията 14 делегати на конгреса. 10 от тях са знакови лица от Градската партийна организация. Част от тях са делегати на Градската конференция и участват в залата.
От тази естрада желая ясно да заявя, че осъдените 14 делегати на конгреса за мен и за управлението на Българска социалистическа партия - София си остават наши приятели. 
Градската партийна организация не приема решението за изключване. 
УВАЖАЕМИ ДРУГАРИ,
На конгреса беше осъществен опит за разединение и за послушание на Градската организация. 
Това няма да се случи!
Не и до момента в който аз съм ръководител на БСП - София!
ДРУГАРИ!
Ще потвърдим нашата справедливост единствено със мощни, уверени социалисти, които не си хвърлят партийния билет, а се борят с доста работа, доста политическа работа.
Ние ще водим тази борба за Партията! 
Призовавам всеки един от вас, делегатите на конференцията, да проведем идната предизборна акция като същинска партия, а не разграничени, както излязохме след решенията на конгреса. 
Да работим измежду хората, с разсъдък, със сърце, сплотени зад социалистическата концепция.
Да съхраним Градската организация. 
Да покажем на всички, че партията е наша.
След 2-ри април ще удвоим нашите старания да върнем партията на мястото, което заслужава.
С всички уставни, юридически и морални средства против опитите на някои да трансфорат Българска социалистическа партия в малък инструмент за брокерски цели. 
Българска социалистическа партия е всеобща партия с съществена роля в политическия живот на страната, а не дребна бутикова организация за търгуване на управнически постове.
ДРУГАРИ,
всичко можем да сменим, партията - не!
След изборите на 2-ри април може да ни товарят с незаслужени вини, да ни санкционират, да ни изключват, само че не могат да лишават нашата принадлежност и религия в социалистическата концепция на нашата Българска социалистическа партия. 
Нека да си свършим работата в акцията, а по-късно - да ни изключват, в случай че желаят.
Ние сме подготвени!
Битката за връщане на Българска социалистическа партия към този момент е открита!
 
 
 
22 Фев 20235122 Фев 202319222 Фев 202363922 Фев 2023313922 Фев 202332522 Фев 2023643КоментариСтефан доктор Чолаков22 Фев 2023 17:51ч.
Българска социалистическа партия ще вземе 7% на идващите избори. Само възрастни хора гласоподаватели гласоподават за Българска социалистическа партия.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Помнещ22 Фев 2023 18:06ч.
" Червената аристокрация " без кръв сдаде власта в Народна република България, само че " топлите местенца " в Народното събрание не дава. То единствено това им остана. По семействата ще ги познаете, в случай че някой не ги знае да отвори историята за членовете на Централен комитет на Българска комунистическа партия до 1989 година
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Гражданин22 Фев 2023 18:30ч.
Кой прави такива апели преди избори? Нормални ли сте или ви заплащат за простотии? Ако беше жива баба ти Вълка щеше да ви стреля, без да й мигне окото!Нямате ум и нюх по кое време и по какъв начин да промените водача си, а желаете да управлявате! Боже, елементарни им!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Маги22 Фев 2023 18:38ч.
Тия изобщо не мислят за партията, а гледат личните си ползи! Защо тъкмо преди изборите се стартират с " разделяй и владей "?!? Много е просто, желаят да навредят на Българска социалистическа партия да няма положителни резултати на изборите и да го употребяват като причина за събаряне на Нинова, стани да седна! Това не е уместно време и те доста добре го знаят и по тази причина го вършат. На тях не им пука за партията, а гледат те да се намърдат в нея и да командват в своя изгода. Те са потвърдени кариеристи! Хич не ги интересуват нашите български ползи, а личните им и са го потвърдили! Обикновените членове на Българска социалистическа партия не са глупави и им е ясна цялата спекулация!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Нищо ново под слънцето!22 Фев 2023 20:22ч.
Горният текст е годен за ВСИЧКИ ПАРТИИ в България!!! Колкото по-нависоко в управлението - толкоз по-кървави битките! Днес съвсем никой не приказва за идеология, за някакви общи национални цели, които да реализира увличайки народа. Основната цел на охлократическия развой през днешния ден е заемането на върха на Властта, посредством който да доим обществото под претекст че го обслужваме или спасяваме. Тук не става въпрос за дейно капиталистическо произвеждане, или за общо-полезно социалистическо произвеждане. Тук става въпрос само за ЕКСПЛОАТАЦИЯ на обществото посредством ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ главно за персонални цели... ИДеалната илюстрация на процеса е положението през днешния ден в Украина - водешите войната политици станаха МИЛИАРДЕРИ с откраднатите от света помощи, до момента в който популацията се чуди по какъв начин на де почине от апетит и струд... Това е и наше бъдеще скоро!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Пеков Таков22 Фев 2023 18:41ч.
- Каква социалистическата концепция на Българска социалистическа партия? - А какви 5 лв.?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Не са единствено възрастните,22 Фев 2023 18:45ч.
а задачите фамилии на възрастните, които имат право на глас! А има и други познати, другари.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Относно22 Фев 2023 18:51ч.
социализма по подходящо ще е партията да се върне към първичното си име още от времето на Димитър Благоев - БСДП - Българска социал_демократическа партия. Явно е че времената в този момент не са за социализъм.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати forsvaret22 Фев 2023 19:02ч.
Корни е изритана от всички листи на Българска социалистическа партия за изборите. Чакаме да забележим къде ще се набута сама...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати До:forsvaret22 Фев 2023 19:24ч.
Не тя е казуса на Българска социалистическа партия. Проблемът е в неналичието на идейна изясненост, чии ползи показва партията? Сериозно ли има вяра, че Съединени американски щати и Европейски Съюз са сътрудници? И още, и още!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Отвратен22 Фев 2023 19:28ч.
Не може да си влезнал през задната врата в Българска социалистическа партия и да се въобразяваш, че с лозунги ще се издигнеш до водач на партията! Онези, които го бутат в огъня, ще го употребяват, само че няма да не помнят при всеки комфортен случай да му припомнят за татковото минало. Коварни и подли са дърпащите конците.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Та нали Нинова тогава ви извади от калта22 Фев 2023 19:34ч.
Чудни хора!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани18 Фев 20231138307 Фев 2023155020 Фев 2023316618 Фев 20231029
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР